Orbán Viktor a valaha volt leghíresebb magyar kormányfő?
Figyelt kérdés
2015. okt. 18. 16:09
11/16 anonim válasza:
Miért lenne sikeres, elmondanád nekem?
Milyen pozitívumokat hoznál fel, ami mellette szól?
Semmi jót nem tudok róla mondani, de SEMMIT!!!
12/16 anonim válasza:
Elég híres, mert pl. migránsválságban, svájci frankhitelek ügyében elég jól reagált. Talán egyszer mások is rájönnek, hogy neki volt igaza.
13/16 anonim válasza:
Ja, persze, hogy a migránsválság miatt híres, hogy "jól" kezeli...
Persze.
Minden félórában nyomatja a propaganda reklámot, hogy "A magyar emberek döntöttek, az országot meg kell védeni!"
De kérdem én, ha a 8 millióból 1 millió ember döntött úgy, hogy kerítés kell, ez azt jelenti, hogy a 7 millió ember DÖNTÖTT úgy, hogy NEM KELL a kerítés...
A többség ellenére mégis felállította.
Ez nem fer!
14/16 anonim válasza:
Mert az fair, hogy idejönnek a bevándorlók és felbolygatják az országot?? Jogunk van megvédeni a hazánkat a betolakodók ellen. Egyébként a hallgatás beleegyezés... ugye? Akinek egy csepp esze is van ebben az országban (vagy Európában), annak már leesett, hogy miféle emberek jönnek. Többségük életerős férfi, láthattuk, hogy a nőket és gyerekeket érdekből hozzák magukkal. Nem fogadták el sem az ételt, sem a vizet. Tele voltak a kukák velük. Iphone-nal jönnek aranyékszerekkel. Menekült? Mi elől? Amint átlépték SAJÁT országuk határát, biztonságban voltak. Ja, hogy ők Németországot akarják? Hát persze, ha nem kapják meg, akkor lázadnak. Még, hogy menekültek. Komolyan ennyire naiv vagy? Orbán pedig jelenleg a legjobb kormányfő, ezt a helyzetet speciel a lehető legjobban kezeli. Amíg Európa velünk volt elfoglalva, addig egy csomó bevándorló (és akár terrorista) bejuthatott illegálisan. Az sem tűnt fel, hogy amint elérte őket is a hullám már egyetértettek velünk? Na ugye...
15/16 anonim válasza:
Ez pontosan így van amit az előttem válaszoló leírt. A hazát megkell védeni bármi áron és Orbán ezt legalább megteszi! A bevándorlók között persze vannak olyanok akik tényleg menekülnek de a többség nem menekült. Mondjuk én ha menekülnék a saját hazámból mert háború van akkor se mennék át szinte egész Európán. Mondjuk az a szerencse, hogy nem maradtak itt Magyarországon.
16/16 anonim válasza:
Előző vagyok. Csak mondom, hogy én teljesen független vagyok minden párttól! Nem vagyok se jobb se baloldali se semmi ilyen baromság. Minden emberben vannak hibák és ez alól a miniszterelnök(ök) sem kivétel(ek). De ő legalább megvédi a hazát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!