Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek az alábbi...

Mi a véleményetek az alábbi ideológiáról?

Figyelt kérdés

Tetszik nekem Magyarország homogén nemzeti kultúrája. Hogy akárhova elmegyek az országban, minden nagyjából ugyanúgy néz ki, ugyanazon a színvonalon van. Hogy csak a közlekedési táblákból tudod meg, hogy Zalában, Pest megyében, vagy Szabolcsban vagy.

Tetszik, hogy Magyarországon mindenki magyar és magyarul beszél. Hogy nem élnek itt más nyelvet beszélő és kultúrát valló népek. Hogy átlépek az osztrák határon az első magyar faluba, és ugyanannyira az echte Magyarországon érzem magam, mint Bugacon vagy a Hortobágyon.

Tetszik, hogy bemegyek egy boltba, és az egész országban ugyanazokat a termékeket lehet kapni nagyjából ugyanazon az áron, hogy minden kis büfében ugyanúgy adnak egy pár debrecenit, egy korsó Borsodit, vagy puffancsos Hamburgert félig kilógó salátalevéllel.

Egyszóval élvezem azt a tényt, hogy Magyarország egységes nemzetállam, ahol minden mindenhol ugyanolyan, mindenki magyarul beszélő magyar. Tudom, hogy így egy stabil ország vagyunk, ahol nem törhetnek ki kulturális és etnikai alapú polgárháborúk, hogy itt bárhol otthon érezhetem magam.

2015. okt. 15. 21:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
55%
Osztom :)
2015. okt. 15. 21:18
 2/16 anonim ***** válasza:
81%

"Tetszik nekem Magyarország homogén nemzeti kultúrája. Hogy akárhova elmegyek az országban, minden nagyjából ugyanúgy néz ki, " - Akkor te még csak egy helyen voltál az országban.

Ekkora ostobaságot rég olvastam, pedig itt elég erős a mezőny!

Menj el a Rózsadombra, vagy az Őrségbe - aztán egy szabolcsi zsákfaluba, vagy a Miskolci Avasra! Ha neked ezek egyformák, akkor vak vagy.

"Tetszik, hogy Magyarországon mindenki magyar és magyarul beszél. " - Nem tudom mit szívsz, de ütős anyag lehet!

2015. okt. 15. 21:25
 3/16 anonim ***** válasza:
87%

Ez nem ideológia.

Az ideológiai megfogalmazás teljesen más.

2015. okt. 15. 21:33
 4/16 anonim ***** válasza:
86%

"Ez nem ideológia. "

Jogos!

2015. okt. 15. 21:35
 5/16 anonim ***** válasza:
81%

2-es! Nem először próbálkozik ezzel a hülyeséggel:

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__710..

Bár tagadta, de szerintem a wartburgos inkognitóban!

2015. okt. 15. 21:36
 6/16 anonim ***** válasza:
0%

Hát nem tudom, én laktam a budai oldalon az első és második kerben, igaz, hogy csak albérletben, de semmivel se volt különb a színvonal, ugyanúgy kátyús szétrepedezett utak voltak, magyar színvonal volt az csak sznob lakossággal.

Amúgy kérdező, nem tudom mitől vagy annyira elájulva. Néhány ország kivételével mindenhol igaz ez, csak máshol még nem is lepukkant az ország életszínvonala és még meg is lehet élni jól egy becsületes munkásnak is.

2015. okt. 15. 21:38
 7/16 anonim ***** válasza:
Elég sok minden nem igaz azért abból, amit írtál, vagy legalábbis elég nagy problémák lehetnek a fejedben ha Zalában úgy érzed magad, mint a Hortobágyon. Pont az a jó, hogy a sok tájegységnek mind van egy sajátos karaktere. Szerintem legalábbis teljesen más hangulatú mondjuk a Mátra vagy a Balaton vagy akár Budapest. Az meg, hogy ugyanaz van a boltokban nem tudom miért akkora szenzáció.
2015. okt. 15. 22:33
 8/16 anonim ***** válasza:
A wartburgszerelés meg a konzervkaják népszerűsítése lecsókolbásszal hol marad?
2015. okt. 15. 22:51
 9/16 anonim ***** válasza:
Én pont azt szeretem, hogy változatos :D
2015. okt. 15. 22:55
 10/16 anonim ***** válasza:

Hát ez kész :D Ezt a kérdést már egyszer ugyanezzel a szöveggel kiraktad ide, most ide copy+pastéztad megint. Mit írhatnék? Nettó hülyeség. Miért?

"Hogy akárhova elmegyek az országban, minden nagyjából ugyanúgy néz ki, ugyanazon a színvonalon van"

Te miről beszélsz? Az a nagyjából csak nagyon nagyjából. Borsod bizonyos részei konkrétan élhetetlenek. A régi bányavárosok, pl. Komló szintén eléggé elkeserítő képet festenek.

"Tetszik, hogy Magyarországon mindenki magyar és magyarul beszél. Hogy nem élnek itt más nyelvet beszélő és kultúrát valló népek."

Na ezt honnan vetted? Egy csomó nemzetiség él Magyarországon, szlovákok, románok, szerbek. Saját nemzetiségi képviseleteik vannak, vannak szlovák nyelvű falvak stb.

Nem csekély roma közösség él itt, akik szintén tök más kultúrában élnek.

"Tetszik, hogy bemegyek egy boltba, és az egész országban ugyanazokat a termékeket lehet kapni nagyjából ugyanazon az áron"

Igen, a teszkóban meg az auchanban valóban, amúgy hihetetlen eltérések vannak a kínálatban, ha a burgenlandi határnál vagy röszkénél bemész egy kisboltba.

"Tudom, hogy így egy stabil ország vagyunk, ahol nem törhetnek ki kulturális és etnikai alapú polgárháborúk"

Ez a legnagyobb ostobaság. A polgárháborús hangulatot vagy 25 éve gerjesztik (egyébként mesterségesen). Jelenleg a fél ország zsidózza a másik felet, amaz pedig fasisztázza az egyiket. A fél ország komcsizza az egyik felet, a másik nácizza. Nagy az összetartás, tényleg. Ha néhány kopasz fegyverhez jutna, menne is cigányt ölni.

2015. okt. 15. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!