Mit szóltok a DK alelnöke, Debreczeni József -"Ne bántsd a cigányt! " című könyvéhez? Amiben tömören arról ír, hogy ha nincs cigányság, akkor nincs Magyarország.
Figyelt kérdés
2015. okt. 15. 12:17
1/13 anonim válasza:
Én ehhez azt szólom, hogy a DK elnöke viszont Gyurcsány Ferenc. Ezzel szerintem mindent elmondtam a DK-ról XD
2/13 anonim válasza:
Szerintem ők valami párhuzamos világban élnek. Ne bántsátok őket, nem tehetnek róla.
3/13 anonim válasza:
...De majd mindjárt jönnek a liberalisták, és megmondják a frankót.
4/13 anonim válasza:
A kúlturális sokszínűség előre viszi a hazát, ezért kell rengeteg roma, arab, afrikai bennszülött, kínai és kóreai, Vissza kéne hívni az oroszokat is, kezd unalmas lenni nélkülük :(
5/13 anonim válasza:
6/13 anonim válasza:
Nem igazán a kérdéshez kapcsolódik, de tud valaki mutatni nekem egy országot, nemzetet, vagy bármilyen közösséget, amit valaha, bármikor, bárhogyan előrébb vitt/segített a "kulturális sokszínűség" ?
Halál komolyan érdekelne. :D
8/13 Koplárovics Béci válasza:
Az mondjuk egy jó kérdés, hogy ha nem lennének cigányok, és még az az elképzelhetetlen állapot is előfordulna, hogy zsidók se lennének Magyarországon, akkor kiket utálnánk?
9/13 anonim válasza:
#7:
És te hallottál már arról, hogy kik alapították az USA-t, illetve milyen többségű volt hosszú ideig, és ez a többség hogyan definiálta magát?
Te hallottál már mondjuk Babilonról? Irak-Iránról? A Római Birodalomról? Hova tovább, Osztrák-Magyar Monarchiáról?
10/13 anonim válasza:
Ha Debreczeni magyar ember lenne, mint ahogy nem az, akkor
"Ne bántsd a magyart" cimmel irt volna könyvet a cigányok részére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!