Vajon mennyi lehet az MSZP szavazók átlagéletkora?
Figyelt kérdés
Most nézek pár képsort a tévében a nagygyűlésükről és az oda gyűlt emberek között alig látok pár fiatalabb emberkét, szinte mind nyugdíjas korú öregember!2010. márc. 16. 06:45
1/13 anonim válasza:
így van. hamaraosan kiöregedik a párt.
2/13 anonim válasza:
Mszp: Öregek.
Fidesz: Középkorúak.
Jobbik: Fiatalok.
3/13 anonim válasza:
Felénk elég sok fiatal is van közöttük,bár a többség inkább középkorú,vagy idősebb.
A Fidesznek legalább annyi nyugdíjas szavazója van,mint az MSZP-nek.
5/13 anonim válasza:
kb. 40-50 év, de van egy kevés fiatal is. A Fidesznek is rengeteg nyugdíjasa van, a Jobbiknak szerintem kevesebb. Ott az átlagéletkor 25-30 év lehet.
6/13 anonim válasza:
Mindenesetre olyanok, akik elfelejtették bevenni a Cavintont! XD
9/13 anonim válasza:
Nana, öregek mindig lesznek, egyre többen ráadásul!
10/13 anonim válasza:
Az MSzP-re szavazók között sok a huszonéves, de ők nagyrészt csak szavazók és nem szimpatizánsok. Ha megjelenne egy újfajta baloldali párt, ami tudna magának helyt szerezni a politikában, a huszonévesekből elég sokan átpártolnának oda, mint ahogy sok Fideszes jobboldali fiatal átpártolt a Jobbikhoz.
Tudom, mert én is huszonéves MSzP szavazó vagyok, és már rég erre várok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!