Ez demokrácia? Létezik egyáltalán olyan hogy demokrácia?
Hát ez az!
A német gazdának pontosan az az érdeke hogy itt játszóteret csináljanak. Mert a pénz az megilleti a magyarokat, de ha azt főterekre meg játszóterekre költik, és nem beruházásokra, Pld egy traktor, akkor nem lesz a magyar soha versenyképes konkurencia! Mit gondolsz, miért csak olyanokat támogatnak ami csak viszik a pénzt utána mert fenn kell tartani, és nem hozzák, nem a termelő szférát fejlesztjük?
Demokrácia: a szó jelentése: népuralom.
Időszaka: Soha, soha, soha.
Demokrácia nem volt, nincs, nem lesz.
És hogy őszinte legyek: nem is lenne jó.
Gondolj bele: Adott egy kérdés: pl.: Megveszed ezt a kapát évi 324%-os kamatra? (kapa ára a fizetéseddel egyenlő (tegyük fel))
Hülyeember aztmondja: "Nekem ez KŐ' bázze!" és pár év alatt éhen hal. ÉRTELEMES ember azt mondja: Kicsit spórolok rá, és 2-3 hónapon belül meg tudom venni adósság nélkül is.
Hülye egy tröténet, de a lényege (amit ki akartam fejezni): NE legyen egy 50-es IQ-jú orsósnak ugyanannyi szavazati joga, mint egy teszemazt egyetemet végzett profnak...
Régen megoldották ezt a kérdést jobban: aki okos volt (esetleg kiemelkedően), az került vezetői szerepbe, mondván: ha ő jobban tudja azt a valamit csinálni, akkor én inkább csinálom azt, amit én tudok... (Ő az érdekeimet védte, én meg dolgoztam. Lett az "adó"/közös költség, és mivel neki nem volt fizetése (akkormég) ezért kölcsönösen segítettük egymást.
Most itt a demokrácia. Van pl 5 választási lehetőséged, és ha nem tetszik, akkor szavaz a többi birka, és szidhatod a saját fejed, hogy bezzeg ha a másikra szavaztam volna... (Pedig nagy valószínűséggel ő is ugyanezt csinálta volna)
Régen meg Te magad mondhattad meg, hogy ki az, aki okosabb/bölcsebb lehet nálad.
Aztán jött az "emberi tényező": kapzsiság, nagyképűség, pofátlanság, aljasság, és gyakorlatilag itt vagy egyedül, és csak magadra számíthatsz.
Tehát a naaaagy demokrácia ismét legyőzött... Mert a hülyék többen vannak...
Szóval ez csak egy vélemény. (demokratikus út: mindenki el fogja mondani rólam is a véleményét, és az egyik anyázni fog, a másik meg egekig magasztalni esetleg... (bár ismerve az emberi természetet erre inkább nem számítok írásban...)
Minden jót!
Demokráciaszidó vagyok. (a 4.et aki írta)
Azt ugye tudjátok hogy nagyságos németország a mai napig nem kötött békét a II. Világháború után?
(Németeket is utálom XD)
A németeket csak ne utáld,mert nélkülük a világ kb. a sötét középkorban tartana.
Amúgy a demokrácia egy nagyon kártékony rendszer,a sok buta ember könnyen manipulálható.Tény,hogy demokrácia volt Athénban is az ókorban,de ott jóval korlátozottabb volt a szavazati jog...most is hasonló kéne.
Amíg egy országon belül lopnak a demokrácia nevében, az sem egyszerű. De mivel benn marad a gazdaságba, valamilyen kerülőúton a pénz, még valahogy elmegy.
De mikor a külföldiek teszik hazaárulóvá, a demokratikusan megbízott vezetőinket, és a nagy pénzcsap vége külföldre folyik, abba hamar bele lehet rokkanni egy országnak.
Szóval nincs szerencsék ezzel a Eu konform demokráciával!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!