Téged mennyi pénzért lehetne megvásárolni?
'Meg az elrettentő begyepesedettséged is megmagyarázza a létüket.'
Lehet tévedek, de begyepesedettség, ha az illető nem hajlandó magát 'eladni' szavazatokért, vagyis nem vehető meg?
'Ezek szerint csak én érzem totálisan elfogadhatatlannak az elveim pénzre váltását. :)'
Nem vagy egyedül:) Nekem ez olyan, mintha -már bocs a kifejezésért- politikailag qrvának kéne lennem.
Szavazatomaz eladnám annyiért, amennyit adnak érte.
Aztán úgyse látják, hogy kire szavaztam...
Semennyiért. Nem vagyok eladó.
Mert attól függ , ki lenne a vevő. Van , aki kedvéért sehogyan, semennyiért se "prostituálódnék". Akikkel meg egyetértek, azok nem néznek "megvásárolhatónak", nem akarnak "megvenni" .
Másképpen :
Nem sírhatsz!
Mert az, aki nem szeret, nem érdemli meg egyetlenegy könnycseppedet sem.
És aki igazán szeret, az nem késztet sírásra:)
"Lehet tévedek, de begyepesedettség, ha az illető nem hajlandó magát 'eladni' szavazatokért, vagyis nem vehető meg?"
Nem, az a begyepesedettség, amikor valaki felforgató, titkos csoportoktól retteg egész életében, amik liberális-kommunisták, ami meg teljesen kizárja egymást.
'Nem, az a begyepesedettség, amikor valaki felforgató, titkos csoportoktól retteg egész életében, amik liberális-kommunisták, ami meg teljesen kizárja egymást.'
Jó tudni. No, léptem, mielőtt lepontozás kezdődik:)
5000? Meg ilyen összegek?Ilyen aprópénzért nem éri meg.
Volt itt olyan hogy leszólították az embereket,és egy fogkefével kellett a mozgólépcső vályataiból kisikálni a retket,1000euróért.Azt bevállalnám.De ilyen milliókért biztos valami illegális,perverz de legalábbis maradandó károsodós dolog lenne valszeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!