Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Téged mennyi pénzért lehetne...

Téged mennyi pénzért lehetne megvásárolni?

Figyelt kérdés
Gondolok itt akármire.A szavazatodra,vagy bármi ehhez hasonlóra.Részvételre egy rendezvényen,ehhez hasonlók.

2015. okt. 11. 15:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

'Meg az elrettentő begyepesedettséged is megmagyarázza a létüket.'

Lehet tévedek, de begyepesedettség, ha az illető nem hajlandó magát 'eladni' szavazatokért, vagyis nem vehető meg?

2015. okt. 11. 16:45
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

'Ezek szerint csak én érzem totálisan elfogadhatatlannak az elveim pénzre váltását. :)'

Nem vagy egyedül:) Nekem ez olyan, mintha -már bocs a kifejezésért- politikailag qrvának kéne lennem.

2015. okt. 11. 16:47
 13/22 anonim ***** válasza:
47%
A szavazatomat egy korsó sör áráért meg lehetne venni, annál nem is ér többet. Részt venni egy rendezvényen, az attól függ milyen rendezvényen, lehet-e következménye, be van-e kamerázva stb.
2015. okt. 11. 16:47
 14/22 anonim ***** válasza:
67%

Szavazatomaz eladnám annyiért, amennyit adnak érte.

Aztán úgyse látják, hogy kire szavaztam...

2015. okt. 11. 16:54
 15/22 anonim ***** válasza:
51%

Semennyiért. Nem vagyok eladó.

Mert attól függ , ki lenne a vevő. Van , aki kedvéért sehogyan, semennyiért se "prostituálódnék". Akikkel meg egyetértek, azok nem néznek "megvásárolhatónak", nem akarnak "megvenni" .

Másképpen :

Nem sírhatsz!

Mert az, aki nem szeret, nem érdemli meg egyetlenegy könnycseppedet sem.

És aki igazán szeret, az nem késztet sírásra:)

2015. okt. 11. 17:10
 16/22 anonim ***** válasza:

"Lehet tévedek, de begyepesedettség, ha az illető nem hajlandó magát 'eladni' szavazatokért, vagyis nem vehető meg?"

Nem, az a begyepesedettség, amikor valaki felforgató, titkos csoportoktól retteg egész életében, amik liberális-kommunisták, ami meg teljesen kizárja egymást.

2015. okt. 11. 18:02
 17/22 anonim ***** válasza:

'Nem, az a begyepesedettség, amikor valaki felforgató, titkos csoportoktól retteg egész életében, amik liberális-kommunisták, ami meg teljesen kizárja egymást.'

Jó tudni. No, léptem, mielőtt lepontozás kezdődik:)

2015. okt. 11. 18:09
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Semennyiért, nem vagyok megvehető. Nem tudnék aludni magamtól, ha bárkinek is befeküdnék.
2015. okt. 11. 18:10
 19/22 anonim ***** válasza:
Mesélj még arról, hogy a liberalizmus, a kommunizmus és a marxizmus nem egy és ugyanaz. :D
2015. okt. 11. 18:31
 20/22 anonim ***** válasza:

5000? Meg ilyen összegek?Ilyen aprópénzért nem éri meg.

Volt itt olyan hogy leszólították az embereket,és egy fogkefével kellett a mozgólépcső vályataiból kisikálni a retket,1000euróért.Azt bevállalnám.De ilyen milliókért biztos valami illegális,perverz de legalábbis maradandó károsodós dolog lenne valszeg.

2015. okt. 11. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!