Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szval valaki tud olyan minecra...

Szval valaki tud olyan minecraft szervert ahol a creativot nem igazi hanem a játékban lévő pénzért lehet megvásárolni? :O

Figyelt kérdés

2014. júl. 15. 01:28
 1/3 anonim ***** válasza:

nálunk a mi zárt szerónkon alapból van 2 crea meg 2 normál világ, külön inventoryval stb, mindenki oda megy ahova akar.

De így nagyobb szerverről nem tudok, hogy lenne ilyen opció.

2014. júl. 15. 11:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Amikor a mojang kijelentette hogy az új szabályzat szerint tilos játékbeli előnyöket valós pénzért árulni, tudod ki támadta őket először? Az ilyen ingyenélő szervertulajdonosok. Ebből leszűrheted hogy nem szándékuk ezt az illegális tevékenységet abbahagyni. Nagyobb szerver biztosan nincs ami megfelelne ennek a kritériumnak.
2014. júl. 16. 14:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Am. Szerintem a mestermc az empirecraf és a huminecraft üzemeltetőit simán belehetne perelni.De ja sajnos a jó szerverek általában nem híresek csak ezek a szarok amiket a pisisek használnak és a szüleik pénzéből pedig rangot vesznek.De mit tehetnék.Én is fent vagyok egy normális szerveren de mostanában az is kihalt pedig nagyon jó baráti környezete va úgyszint van crea és survival világ mind a 2-ből 2 + planetoids.De sajnos ez van.
2014. júl. 16. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!