Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A bevándorlók miért a zöld...

A bevándorlók miért a zöld határt választják, miért nem a hivatalos átkelőhelyeket?

Figyelt kérdés
Illetve milyen oknál fogva fordulnak embercsempészekhez? Miért nem akarnak legálisan menekültek lenni?
2015. okt. 11. 14:56
1 2
 11/12 tetro ***** válasza:

15.53

" de ez még nem jelenti azt, hogy ez helyes és szó nélkül el kell fogadni, és úgy táncolni ahogy ők fütyülnek. A szabályokat talán nekünk kéne diktálni és nem nekik. Vagy ennek a megértéséhez már 3 bit kellene?

De akkor várom a kérdésemre a választ, miért a zöldhatáron jönnek papírok nélkül, tehát a jobb élet reményében lehet illegális dolgokat elkövetni? Tényleg mindent el kell fogadni"

sehol nem írtam én ilyet. én csak ennyit írtam, hogy az amit te állítasz, az egy baromság. simán lehet valaki egyszerre menekült és "gazdasági bevándorló"

2015. okt. 11. 16:56
 12/12 anonim ***** válasza:

simán lehet valaki egyszerre menekült és "gazdasági bevándorló"

És meddig lesz ő menekült?Egész hátralévő életéig?ÉS addig ő szbadaon vándorlhat a világban mert ő nagy szegész menekült?

2015. okt. 11. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!