Milyen pálfordulás lenne itt Magyarországon ha esetleg a Jobbik nyerné a választásokat?
Szerintem abszolút semmilyen fordulás nem lenne itt. Ahogyan akkor se lessz, ha a Fidesz, az MSZP vagy akárki más nyerné a választásokat.
De a Jobbikkal kapcsolatban két dolgot tudnék elképzelni: vagy saját maguk is meglepődnének a győzelmükön, és nem kockáztatnák meg, hogy be is váltsák a radikális változásokat amiket hirdetnek, vagy megpróbálnák beváltani, de elszaladna velük a ló, és mindenki megszívná, nem csak az a réteg, akikre céloznak. Mellesleg csak én érzem úgy, hogy leginkább a most még könnyen befolyásolható, fiatal (egyelőre még nem szavazóképes) réteget próbálja a Jobbik maga mellé állítani leginkább? (18/F és mielőtt jön a szokásos flém: épp eleget láttam és hallottam a politikáról már, hogy senkire se szavazzak, és meglegyen minden pártról a véleményem)
Így van, a jobbik a 15-25éveseket szólítja meg leginkább, de nem értek egyet azzal, aki a komment kiíróját leszólta.
Szerintem nincs szó "fizetett agitátorokról, fizetett jobbikos kommentelőkről".
Egyszerűen bedőlnek az egyszerű szavaknak.
Lásd első kommentelőt, aki azt várja a jobbiktól, h majd nőnek a fizetések és tejben-vajban fürösztik a dolgozókat.
Fel kéne ébredni, Ausztriában se más a rendszer, csak ott nem volt 40év kommunizmus!
Radikális változás kell a cigánykérdésben, a korrupció visszaszorításában, de a külföldi tőkések megfélemlítése a legrosszabb üzenet a befektetőknek.
Búzatermesztésből nem lehet megélni, autóipar kell, márpedig külföldi beruházással!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!