Miért szidják ilyen sokan mostanában a Jobbikot az Fb honlapjukon?
Figyelt kérdés
Régebben nem volt ennyi ilyen jellegű komment, hogy: ti is ugyanolyok vagytok, mint a többi, csak a szátok jár és stb kommentek.Tegnap felnéztem és rengetegen szidják őket, mint a bokrot. Miért? Már fél éve nem jártam arra, de ez nagyon meglepett2015. okt. 8. 18:30
11/13 anonim válasza:
Itt van egy a sok közül:
12/13 anonim válasza:
na pl ezért szüntetném be a pontozást a politikai kategóriákba
leírtam tök hosszan faszán hogy miért szidják a jobbikot a volt jobbikosok... de ja, minuszoljatok le érte
nem tudom akkor milyen választ vártál
13/13 anonim válasza:
Én szánalmasnak tartom, hogy Magyarországon a fikázás mérhetetlen méreteket öltött. Itt soha semmi nem jó az embereknek.
Ha nem tetszik a Jobbik munkássága, meg 'tétlensége' alapíts te pártot és csináld jobban.
Szánalom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!