Mit szóltok Orbán Viktor beszédéhez?
Figyelt kérdés
2010. márc. 15. 17:39
31/49 anonim válasza:
Hiányoltam a dakota közmondásokat
32/49 anonim válasza:
Orbán beszéde nem volt gyűlölködő.Mindenki másé igen.
33/49 anonim válasza:
Jobb lenne,ha ti se gyűlölködnétek.És végre elküldenétek a balfenéken ezt a hazaáruló,árokásó,hazug,korrupt,stb. bandát(MSZP).Nem igaz,hogy ez az ország nem jobb sorsra érdemes.Muszáj nekünk még mindig a kommunisták utódpártját fényezni,támogatni?Nem tudunk kilépni a saját árnyékunkból?
Hajrá Magyarország,hajrá magyarok!
34/49 anonim válasza:
orbán viki mint tudjuk egykor ifju kisz vezető volt most NAGY vezető lessz" beszéhetett volna kezdetekről is a pályáján.
36/49 anonim válasza:
Szánalamas volt és nevetséges.
Itt tart ez az ország, hogy még egy nemzeti ünnepnek is a "szavazz rám, mert én vagyok a legnagyobb s*ggfej" -ről kell szólnia. Megfeledkezve ezzel az igazi Magyar Hősökről, akik nélkül most lehet hogy sehol sem lennének.
37/49 anonim válasza:
szép lelkesítő beszéd volt.
aki nem ezt állítja az nem lát az elfogultságától.
38/49 anonim válasza:
Szónokolni én is tudnék. Hazudni is, de nem szeretek. A hazugságot sem szeretem.
39/49 anonim válasza:
21:27 amint látod ha valaki nem fekszik le a fidesznek azt minimum lepontozzák a gy kérdésekben.
40/49 anonim válasza:
Orbán Viktor csak beszél, bolondítja az embereket. Radikális. Nem az emberek fontosak neki, hanem csak ő, és hogy a Fidesz nyerjen. Az ország visszaesésére szavaz az, aki Orbánra szavaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!