Melyik párt rendezvényén voltak a legtöbben és melyiken a legkevesebben? (Március 15. )
"Fontos biza"!
Mivel demokráciában élünk és épp a választások előtt vagyunk, mégis mit vársz, mit kellene tennünk? NE válaszolj légyszi, megértelek tényleg és tisztelem a véleményedet, biztosan nem véletlen alakult ki, de túl komolyan veszed az egészed!
Én megmondom még abban sem vagyok biztos, hogy ez az egész választósdi nem csak egy parasztvakítás, vagy esetleg nem csak egy kapszulában fekszem valójában a Mátrixra kötve, nézd csak meg Agent Bainait és a még durvább Agent Mesterházyt:)
Figyelem: Irónia következik:
Aki nem volt a Jobbik gyülésén az nem is MagyarXDXD Sajnáltad rá a pénzt? Pfuj mocskos komcsi.
XD
Jobbik: 1000 ember
Fidesz: 50000 ember
MSZP: 500ezer ember (a skizofrénok duplán számítanak)
Na ezt akartátok hallani? :D úgyse az dönti el a választást, hogy melyik rendezvényen voltak többen, az viszont árulkodó, hogy az MDFre ezren se voltak kiváncsiak! Egy biztos, ők nem nyerik a választást :))
Ezt én is nagyon szeretném tudni!!!!!!!!!
Volt valaki mindkettőn?
Azt legalább tudjátok melyik helyszinen foglaltak el nagyobb helyet???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!