Melyik párt rendezvényén voltak a legtöbben és melyiken a legkevesebben? (Március 15. )
A Fideszén 100000 körül, míg a Jobbikén 40-50000 körül...
Forrás: index.hu
100000?
te az tudod mennyi ember? xD
mi nagyon messze lakunk Bp-től, úgyhogy a város 2000 jobbikos szavazójából csak 20 tudott elmenni egy busszal (nekem nem volt pénzem beszállni)....
szóval bőven maradtak otthon jobbikosok
Ez már hihetőbben hangzik, bár így is nagyon durva, hogy mennyivel többen voltak a Jobbik rendezvényén, mint az MSZP-n.
Mondjuk én nem bánnám, ha a Jobbik leelőzné az MSZP-t, megérdemlik, úgy látom sokat dolgoznak érte és sokkal közvetlenebbek az emberekkel, igaz én elfogult vagyok, mert mindig is utáltam az MSZP lekezelő, a társadalmat és azon belül különösen a nyugdíjasokat hülyének néző stílusát.
Jó ez így, még ha a Jobbik és a Fidesz csipkedi is egymást, jobban érzem magam ebben az országban mióta így jobbra tolódtunk:) Az MSZP-nek esélye nincs.
Az egész nemzet haldoklik és nektek ez a legfontosabb?
Elmehettek a fenébe, jobbikosok, maszoposok egyaránt. Az orrotoknál nem tovább, de egyikőtök sem. Ma holnap elfogy minden magyar, de a zsidó pártoskodás, pártokrácia, pártháború, az fontos biza. Idióták.
18.08:
És kedvesem mennyivel fog nőni a magyarság száma azzal,hogy a fidesznek a likud lett a testvérpártja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!