A magyar kultúrát már teljesen felváltotta az amerikai kultúra?
Állítólag minden családi műsor amik voltak a TV-ben (X-Faktor, The Voice, Csillag születik, Hungary's Got Talent, Survivor, a sziget, Big Brother, Való Világ, Egy perc és nyersz, Áll az alku stb stb.) ezek mind, mind amerikai koppintás és mindnek megvan az eredeti amerikai verziója. Azon kívül persze minden film és zene amit néztek és hallgattok amerikai. A gyorsétterem láncok, kaják amiket zabáltok amerikai cég tulajdona.
Gyakorlatilag elmondhatjuk, hogy a civilizált világon már mindenhol átvette a helyét az amerikai kultúra?
Ha nem értetek egyet, akkor milyen magyar hagyományt vagy kultúraelemet tudtok említeni ami még ma is életben van?
van még kérdésed?azt már tudod,hogy a műsorok amiket amerikainak véltél nem amerikaiak.a filmek és zenék amikre szintén azt hiszed,hogy csak amerikában készülhetnek,szintén téves elképzelés.ugyan ez igaz az a gyorséttermekre.
gyakorlatilag elmondhatjuk,hogy fogalmad sincsen semmiről,csak jól felhúztad magad vmi agyhalott amerika ellenes propagandán.
Ahogy előttem írták, a legtöbb dolog nem Amerikából származik, ők is lekoppintják valahonnan, csak mivel nekik erősebb a hátszelük, így azt veszi át a többi csatorna.
a TV alapján meg marhaság megítélni a kultúrát, tekintve hogy az adók 90%-a USA-beli adónak a leányvállalata, vagy valamelyik külföldi brandhez tartozik.
Gyorséttermi láncokkal meg mit akarsz? Persze ott van a KFC, MCDonalds, stb, de mellette már van ezer féle hamburgeres, az átlag magyar meg nem mekibe jár, hanem vannak rendes kajáldák, minden utcában 2, ahol tudsz normálisat is enni.
"Azon kívül persze minden film és zene amit néztek és hallgattok amerikai."
Ez azt jelenti, hogy te váltottad fel a magyar kultúrát az amerikai. A mai világba az interneten meg lehet találni minden nyelvű zenét, filmet és sorozatot( én minden háromra tudok mondani olyan magyar produkciót ami szerintem jó volt). Az, hogy gyorsétteremekbe eszel szintén a saját döntésed. Ezen kívül a kultúra nem csak tv-ből áll, hanem képzőművészet, színház, irodalom is a részese.
"Amúgy attól még, hogy az angolok és a hollandok is megcsinálták a saját valóság műsorukat, az eredeti verzió mind, mind Amerikából jött. Sőt még olyat is hallottam, hogy a magyar proli sorozatok, mint a Barátok közt, Jóban Rosszban, Éjjel-nappal Budapest is eredetileg amerikai vagy legalábbis nyugati műsor koppintása."
Ezek mind okádék szemetek! :D Ezekre inkább a kultúra hiánya jellemző.
Off lesz, de a kérdező sem semmi.
Tudatlan őstulok, akinek a kultúra=tévé, és még van képe ilyet írni hogy "semmi értelmes választ nem kaptam"...tipikus válaszolj értelmesen egy hülye kérdésre feladat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!