Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért szeretik a magyarok az...

Miért szeretik a magyarok az oroszokat, amikor fél Magyarországot kiirtották, és a legtöbb fiatal nőt megerőszakolták?

Figyelt kérdés
Ellentétben az amerikaiakkal akik befogadták az 56-os magyarokat, és mindig baráti országként tekintettek Magyarországra. Szerintem nem lenne szabad elfelejteni ezeket aktuálpolitikától függetlenül.
2015. okt. 6. 10:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
59%
Az igaz, amit az oroszokról írsz, de az amerikaiak csak azért nem lőttek még a magyarokra, mert nincs olajunk, vagy más értékes energiaforrásunk, vagy egyéb vagyonunk, amit elvehetnének tőlünk. Egyébként már bombáznának minket, vagy bent lennének az országban és a saját bábkormányukat ültetnék a hatalomba.
2015. okt. 6. 10:37
 12/17 anonim ***** válasza:
59%
Ja, és azt harsognák, hogy demokrácia kell ebbe az országba, ami azt jelenti az ő olvasatukban, hogy "Ide nekünk az összes olajat, vagy végetek van!".
2015. okt. 6. 10:41
 13/17 anonim ***** válasza:
88%
Hm... én egy gyarban dolgozom, ahol a munkasok 70%-a orosz, vagy orosz szarmazasu. Elkepeszto bunkok es tirpakok tudnak lenni masokkal, viszont egymassal sosem. A noknek akkora hangjuk van hogy siman athallani a csarnokon, es ugy tudnak vonyitani es rikacsolni majd megsuketulsz.
2015. okt. 6. 10:43
 14/17 anonim ***** válasza:
69%

Kérdező, attól a dolog nem erősödik, ha sokszor hajtogatod. Nőket általában nem az "oroszok", hanem a "katonák" szoktak erőszakolni, különösen háború idején. Tudod, ez biológia.

Ezen túl, ha nem tetszik, válts baráti kört. Nyilván onnan vetted a statisztikádat, mert máshonnan ez nem látszik.

Harmadrészt, az a vég kezdete, ha a politikát elkezdjük "szeretni" meg "nem szeretni". A politikát érteni és művelni kell, szeretni meg a párodat. Érzed a különbséget?

2015. okt. 6. 10:51
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Így van, háborúban a katonák elvesztik az erkölcsi érzéküket, ártatlan civileket mészárolnak le ok nélkül. Nemcsak az oroszok, bárkik.

Egyébként nem hiszem én sem, hogy annyira szeretnénk őket.

Nekem még gyerekkoromban oroszt kellett tanulnom, eszméletlen ellenérzés volt velük szemben, még a gyerekek közt is. Az angoltanulás ellen nem lázadnak annyira.

2015. okt. 6. 19:36
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Garantálhatom neked, hogy németek is tudnak kegyetlenek lenni, ahogyan amerikaiak is. Gondolj bele, hogy milyen fényképek kerülnek elő, ahol amerikai katonák hogy aláznak meg embereket. Másik, hogy nyugati média van, megvan mi az amit elhallgatnak, mi az amit kiemelnek. Például most Magyarország kapcsán is.

Ez olyan, hogy elárvereznek egy háztömböt én megveszem, felgyújtom a házad és befogadlak szeretetből, aztán hálás lehetsz nekem. (Pl. Szíria)

Jobban át kellene nézni azt, hogy mi minek a következménye. Kíváncsi lennék, ha egyik napról a másikra leesne az amerikai életszínvonal, mit csinálnának a fekete gettók, ennyit a tirpákokról. Lényegében jelenleg demokratikus választás alapján elcsatolták a Krímet, ezért van az embargó és levitték az olaj árát, hogy jobban dögöljenek bele. ISIS területén működnek az olajkutak, de nem nevezik meg azokat, akik veszik az olajat. Ostoba vagy, ha orosz gyűlölet van benned, ugyanis majdnem szomszédban vannak, majd mehetsz NATO katonaként ellenük, míg Amerikában megint páholyból úsznak meg egy világháborút.

2015. okt. 11. 13:17
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném hogy jellemzõ lenne az oroszok parttalan szeretete, de a fiatalok nem élték meg az orosz megszállás éveit, és ma már nem a sztálini-hruscsovi-brezsnyevi orosznak a képe kattan be nekik. A mai orosz sem szerethetõ/utálható jobban a régieknél, de egy mai politikus mai képe sokban befolyásolja a fiatalság minõsítését. Pl. Putyin, aki a népét (is) felhozza a vagányságával. De a SZERETÉS szó azért még ma is tulzás. Több a szimpátia irántuk, mint egykor, ...én így mondanám.
2015. okt. 27. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!