Ha 2018-ban újra a fidesz nyer, akkor még több fiatal fog kivándorolni külföldre?
1-es vagyok.
Lepontozni azt nagyon tudtok, de érvekkel már nem vagytok képesek jönni. :)
A helyzet az, hogy sokan már nem csak a pénz miatt nem jönnek haza (illetve mennek ki), hanem a mentalitás és környezet is sokat nyom a latba.
Totál más kint az élet, mint itthon. Más mentalitásúak az emberek (akik voltak már kint, tudják, hogy miről beszélek), nem annyira toxikus az élet, mint Magyarországon.
A legdurvább az, hogy már olyan is menni akar, aki fél évvel ezelőtt még kézzel-lábbal tiltakozott ellene.
Akárki fog győzni, nem fog egyik napról a másikra megváltozni a magyarok mentalitása és nem jön rendbe az ország gazdasága sem. Szerintem tíz-tizenöt, max húsz éven belül Bulgária, vagy Ukrajna színvonalára fogunk süllyedni és tele lesz az ország kisebbségiekkel (az új többséggel).
Én konkrétan menni fogok legkésőbb két év múlva és ha nyugdíjasok lesznek a szüleim, jönnek ők is hozzám szépen. Nem hagyom, hogy itt keljen leélniük az öregkorukat.
De még az is lehet, hogy előbb kirángatom őket, hogy dolgozzanak ott kint is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!