Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha 2018-ban újra a fidesz...

Ha 2018-ban újra a fidesz nyer, akkor még több fiatal fog kivándorolni külföldre?

Figyelt kérdés

2015. aug. 2. 22:26
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
79%
Akárki nyerhet, akkor is még többen fognak kivándorolni.
2015. aug. 2. 22:28
 2/19 anonim válasza:
37%
Igen, márpedig ők fognak nyerni sajnos. Értelmes baloldali alternatíva nincs, a jobbiknak meg sosem lesz akkora tábora, hogy nyerjen.
 3/19 anonim ***** válasza:
76%
Sok fiatal már az eredményhírdetés után reggel.
 4/19 anonim ***** válasza:
77%
Mindegy ki nyer, sz@rból nem lehet várat építeni 4 év alatt, a fiatalok meg nem lesznek hajlandóak vízen és száraz ígéreteken élni.
2015. aug. 2. 22:31
 5/19 anonim ***** válasza:
53%
Nem a politika, hanem a gazdasági helyzet függvénye.
2015. aug. 2. 22:33
 6/19 anonim ***** válasza:
63%

1-es vagyok.

Lepontozni azt nagyon tudtok, de érvekkel már nem vagytok képesek jönni. :)

2015. aug. 2. 22:55
 7/19 anonim ***** válasza:
5%
nagyjából ugyan annyi fog kivándorolni, ahány paki ide bevándorol.
2015. aug. 2. 23:35
 8/19 anonim ***** válasza:
82%
Akkor töltöm be a 18at. Ha marad a Fidesz,a mostani helyzetet látva szerintem megyek Angliába.
2015. aug. 2. 23:43
 9/19 anonim ***** válasza:
37%
Én most 21 vagyok, attól függ, hogy milyen munkahelyen tudok elhelyezkedni, mennyit tudok félre tenni, de a mai álláspontom az, hogy mennék.
2015. aug. 3. 00:09
 10/19 anonim ***** válasza:
39%

A helyzet az, hogy sokan már nem csak a pénz miatt nem jönnek haza (illetve mennek ki), hanem a mentalitás és környezet is sokat nyom a latba.

Totál más kint az élet, mint itthon. Más mentalitásúak az emberek (akik voltak már kint, tudják, hogy miről beszélek), nem annyira toxikus az élet, mint Magyarországon.

A legdurvább az, hogy már olyan is menni akar, aki fél évvel ezelőtt még kézzel-lábbal tiltakozott ellene.

Akárki fog győzni, nem fog egyik napról a másikra megváltozni a magyarok mentalitása és nem jön rendbe az ország gazdasága sem. Szerintem tíz-tizenöt, max húsz éven belül Bulgária, vagy Ukrajna színvonalára fogunk süllyedni és tele lesz az ország kisebbségiekkel (az új többséggel).

Én konkrétan menni fogok legkésőbb két év múlva és ha nyugdíjasok lesznek a szüleim, jönnek ők is hozzám szépen. Nem hagyom, hogy itt keljen leélniük az öregkorukat.

De még az is lehet, hogy előbb kirángatom őket, hogy dolgozzanak ott kint is.

2015. aug. 3. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!