Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én gondolom, hogy az LMP...

Csak én gondolom, hogy az LMP egy viccpárt?

Figyelt kérdés
Jól példázza szerintem: Napi 700 Ft dugódíj javaslatuk, miközben a bérek a béka .... alatt, a BKV-s közlekedési eszközök .....ok illetve félóránként járnak, drága a bérlet, nincs elég P+R parkoló és normális, nem autóútból felfestett bringásút... Viccpártnak gondolom, gondolkodó embereke nélkül.

2015. okt. 6. 08:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
61%

aki preferálja a 700 forintos dugódíjat, annak valószínűleg nincs kocsija, és soha nem is lesz.

mert ilyen kijelentést tenni, hogy 700ft önmagában nem sok naponta?!?!

te hülye vagy ember?

ha minden nap arra kell mennem, akkor fizessek egy hónapban 15-20 ezret?

barom...

mellesleg a tömegközlekedés sem olcsóbb, egy fityinggel sem, vidékről járok fel Bp-re kocsival, és azt számoltam nem olyan rég, hogy ugyan ott vagyok ha busszal meg metróval megyek, csak mondjuk kocsival lezavarom 35 perc alatt, tömegközlekedéssel meg cirka 2 óra alatt érek oda, közel ugyan azért a pénzért.

még annyit, hogy az LMP az egyik legnagyobb pojáca párt a DK után.

egy értelmes javaslatuk sincsen, és soha nem is volt, néztem jó párszor a parlamenti közvetítéseken Schiffer beböfögéseit...nevetséges az egész párt.

amúgy a dugódíjat az MSZP találta ki, vagyis mivel az EU anno a 4-es metróra csak úgy adott pénzt, hogy valamivel kompenzálni kell a 4-es metró költségeit, hát az akkori kormány vezette be a dugódíj javaslatát :)

és 2016-tól minden bizonnyal az MSZP-nek köszönhetően lesz is dugódíj.

2015. okt. 6. 09:03
 12/16 anonim ***** válasza:
72%
Drágáim milyen vicces olvasni mikor egy ilyen tételen behaltok és elfelejtitek azt a sok sok sok sok nagyon sok magyar forintocskát amit már 4-5-6 éve napi szinten tejel mindenki a jelen kormányunk fantasztikusan népnyúzó és dilettáns mutyi és szabadságharc központú működése okán.
2015. okt. 6. 09:14
 13/16 anonim ***** válasza:

Csak te!

ui: amit itt...leműveltél...az...sokkal...viccesebb...

Amúgy mi ez a mánia a ...-al? :-D

2015. okt. 6. 09:23
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem csak te gondolod. Van még hozzád hasonlo, de ez nem jelenti, hogy igazad van!!!!!!
2015. okt. 6. 09:47
 15/16 anonim ***** válasza:
92%

Ha nem lenne egy katasztrófa, még élvezném is ezt a sok felesleges locsogást.

A dugódíj célja a forgalom mérséklése. Erre ott van remény, ahol ez lehetséges is (vannak más módszerek az úticél elérésére, továbbá az emberek ezt felfogják és akceptálják). Budapesten a két feltétel egyike sem teljesül, ráadásul a befolyt összeget ellopják. Emiatt a bevezetése értelmetlen és frusztráló.

Ha az eredeti célt (forgalom szempontjából is élhető főváros) kívánja valaki elérni, akkor sajnálatos módon ehhez előbb a regnáló hatalmat kellene teljes mértékben eltakarítani a cél útjából. Ehhez tömeg kell, amit ilyesmikkel akkor sem lehet megnyerni, ha egyébként értelmes eredményre vezetne. Ezt a tömeget semmiképpen.

Az LMP nem viccpárt, de ettől többet kell tennie, ha ezt bizonyítani kívánja.

2015. okt. 6. 10:03
 16/16 anonim ***** válasza:
Igen vicc az egész dugódíj ötletük. A fidesz útdíj ötlete például mennyivel indokoltabb már, igazad van. Meg például hogy ők egyedül gondolják hogy fuldoklunk a korrupciótól, valamit tenni kéne pl. érdemes lenne a magyar adóhatóság körmére ránézni az is vicces, mert a komoly párt fidesz mondja jól, hogy a navnál minden a legnagyobb rendben van és a magyar politikus becsületes, rendes igen. Ki látsz a fejedből azért?
2015. okt. 6. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!