Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én gondolom, hogy az LMP...

Csak én gondolom, hogy az LMP egy viccpárt?

Figyelt kérdés
Jól példázza szerintem: Napi 700 Ft dugódíj javaslatuk, miközben a bérek a béka .... alatt, a BKV-s közlekedési eszközök .....ok illetve félóránként járnak, drága a bérlet, nincs elég P+R parkoló és normális, nem autóútból felfestett bringásút... Viccpártnak gondolom, gondolkodó embereke nélkül.

2015. okt. 6. 08:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
58%

A dugódíjat kénytelenek vagyunk bevezetni, a napi 700 forint pedig önmagában nem lenne probléma, ha a főváros nem tenné a 90%-át zsebre, hanem tényleg egy élhető várost akarnának létrehozni.

"a BKV-s közlekedési eszközök .....ok illetve félóránként járnak"

Ebben speciel hazudsz.

"és normális, nem autóútból felfestett bringásút..."

Ennek megváltoztatásában pedig pont egyedül az LMP elkötelezett.

Most akkor ki nem gondolkodik?

2015. okt. 6. 08:33
 2/16 A kérdező kommentje:

Aki ilyen körülmények között akar bevezetni 700 Ft-os dugódíjat, az nem gondolkodik!Vezessék be saját magukra a milliós fizetéseikkel!

A BKV-nál dolgozom, úgyhogy ezt bebuktad. Amiről lövésed nincs, arról kérlek ne nyilatkozz.

2015. okt. 6. 08:37
 3/16 A kérdező kommentje:
Utálom, hogy az ilyen semmiről nem tudó id..ták osztják az észt,olyan dolgokban, amibe egyáltalán nem látnak bele.....Speciel én látom a szerelvények állapotát, a legtöbb eszközt cserélni kellene vagy felújítani....és ritkán járnak a járatok, nem véletlenül..... ez a spórolás egyik része.... De milyen szerencse, hogy az LMP az életben nem fog kormányozni, maximum hajót......
2015. okt. 6. 08:40
 4/16 anonim ***** válasza:
31%

# 2/2 Időpont ma 08:37

Nem buktam én be semmit pubikám, te nem gondolkodsz. Attól még, hogy a BKV-nál dolgozol lehetsz hülye, és hazudhatsz is.

Havi 500 forinttal pedig semmivel nem lesz kevesebb az autó (és de facto erre vállaltunk kötelezettséget), és ugyanúgy nem fog épülni semmi.

Neked azt sem sikerült felfogni, hogy ez egy komplett városfejlesztési terv része, amit vagy egyben fogadnak el, vagy egyben nem. A városfejlesztési tervben pedig pont azok szerepelnek emellett amiket te hiányolsz.

2015. okt. 6. 08:42
 5/16 A kérdező kommentje:

2. Nagyon sok értelme lenne a BKV-ról hazudni............ Logikát teljesen nélkülözöd...

A kis pártocskád 2018-ban be sem jut a parlamentbe... 3%-ra esett a támogatottsága és csak fel kell menni a Facebook lapjukra, hogy szidják őket még azok is, akik 2014-ben oda szavaztak.....

2015. okt. 6. 08:45
 6/16 A kérdező kommentje:
Pláne a 700 Ft-os dugódíj alatt...Menjél fel és művelődjél... Kellene. Biztos mindenki hü...lye, csak te vagy a normális...........................................
2015. okt. 6. 08:46
 7/16 A kérdező kommentje:
Egyébként az ilyen válaszokból is látom, hogy milyen agymosott,,,gondolkodásra képtelen alakok támogatják őket,,,, és ez kiváló abból a szempontból, hogy emiatt sokan méginkább nem szavaznak majd rájuk. További jó szórakozást :D
2015. okt. 6. 08:49
 8/16 anonim ***** válasza:
52%

# 5/5 Időpont ma 08:45

Nem az én pártom te nagyon jó lelkű :-D Csak elolvasom végig amit mondanak, nem csak az első mondatot. Tudod, logika. :-)

A BKV-ról attól még hazudsz. A félóránként járnak a buszok elég erős általánosítás és hazugság egy kétpercenként közlekedő 4-6-al, 2-3 perces követésű Rákóczi úttal, 3 percező metrókkal.

A műszaki állapotokat meg köszönd az elmúlt 25 év fővárosi és állami vezetésének (meg a BKV/BKK-nak), de pláne annak az elmúltnyócévnek amikor a jelenlegi qrmánypárt minden erejével azon volt, hogy ne lehessen segíteni a fővároson, csak azért, mert a főváros miatt bukták el a '06-os, meg a '10-es választást is.

9/16 anonim ***** válasza:
91%
Frusztrált vagy?
 10/16 anonim ***** válasza:

# 7/9 Időpont ma 08:49

Pont te beszélsz agymosásról, meg gondolkodásra képtelenségről? Túl sokszor mondták neked, hogy mindig magadból indulj ki...

2015. okt. 6. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!