Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok ahhoz hogy Alföldi...

Mit szóltok ahhoz hogy Alföldi Róbert hosszú időre elhagyja az országot?

Figyelt kérdés
Idézem:"A mai agresszív és idióta hatalom hülyének nézi őt..."

2015. okt. 5. 13:00
1 2 3 4
 21/31 Koplárovics Béci ***** válasza:
41%
Tényleg 9 hónapra megy? Szülni fog?
2015. okt. 5. 19:52
 22/31 szántóvető ***** válasza:
0%

10-es nem tudom,döntsd el te magad:

[link] [link]

[link] [link]

2015. okt. 5. 19:53
 23/31 anonim ***** válasza:
17%
Hadd menjen melegebb éghajlatra, az való neki.
2015. okt. 6. 10:56
 24/31 anonim ***** válasza:
8%
Metapedia :) :) :) HAHAHAHAHAHAHA
2015. okt. 6. 17:39
 25/31 anonim ***** válasza:
88%
Ezen a listán kb mindenki rajta van, aki csak egy percre is megjelent valamelyik tévén vagy bárhol.
2015. okt. 6. 18:33
 26/31 anonim ***** válasza:
57%

ha valaki fellép egy zsidó fesztiválon, az már zsidó?

én most voltam vegán fesztiválon, s volt velem egy nemhogy vegán, de még csak nem is vegetáriánus. és?

ja, s voltam hindu eseményen is, pedig nem is vagyok hindu.

a metapédiás lista meg egy vicc, tehát, mindenki zsidó, aki színész, vagy ismert ember.

egyébként és ha az valaki, akkor mi van?

2015. nov. 19. 23:42
 27/31 anonim ***** válasza:

Aki ott fellép az miért ne lehetne éppen az?

És ha az akkor tényleg, mi van?

Attól még önmagában nem lesz se jobb sem rosszabb ember.

A lényeg nem azon múlik ki minek született, hanem ki mit tesz !

Az persze megint más kérdés, hogy az identitása(itól) függetlenül milyen ember. Mit tett le az asztalra a saját "szakmájában"? Ja, hogy arra már rányomja a bélyegét a saját szexuális identitása, a társadalmilag elítélt perverziói. Az viszont sajnos nagyon is igaz! Na de kinek van köze a magánéletéhez? Senki másnak sincs, ha azt nem tukmálja a nagyközönség felé. Ez asszem egyértelmű.

Ahhoz viszont annál több mindannyiunk köze, hogy mit hoz ki ebből az emberek elé. Olyan műveket-e amivel megbotránkoztatja az emberek nagyobb részét és elrettenti a legtöbbeket..

Persze ha kijöhet ezekkel mert adott a lehetősége hozzá, akkor csak tegye, mert az emberek ennek alapján fogják megítélni, így már teljes joggal.

2015. nov. 20. 06:48
 28/31 anonim ***** válasza:

Nem azt mondtam, hogy nem lehet az, ha fellép egy zsidó fesztiválon, hanem, hogy csak mert ott fellép, nem jelenti azt, hogy automatikusan az.

Törvénybe van iktatva, hogy kizárólag zsidók léphetnek fel, meg látogathatják, vagy mi?

2015. nov. 20. 08:36
 29/31 anonim ***** válasza:
6%

Az egyáltalán mit számít, hogy valaki zsidó vagy sem?

Ezt úgy mondom, hogy katolikus keresztény neveltetést kaptam, habár nem tartom inkább a materializmus és a tudományok felé fordul az éreklődésem, de ez semmit nem számít abban, hogy embernek érzem magam aki nem a vallása és a származása szerint osztályoz másokat, ha csak nem tapasztalom valamelyik nép csoportnál rendszeresen az ellenkezőjét.

Tudom, mondják, ..mert a világ pénzemberi akiknek a tőkén kívül semmi nem fontos. De ezek nem azok az emberek. másképp élnek, másképp vélekednek és nem a vallásuk vagy a származásuk az ami meghatározza a tetteiket.

Szóval semmi ilyesmi nem szabja meg, hogy az jó ember vagy rossz ember vagy milyen értékeket tud közvetíteni, csak a saját maga viselkedése, a hozzá állása, amivel hatással van a többiek életére.

Az Alföldi egy beképzelt és pökhendi alak, aki már régebben is visszataszító viselkedésűnek tűnt nekem amikor még "senki nem volt" a pozícióját illetően. A viselkedése valahogy olyan volt mint egy hímprostinak amit elképzel az ember. Szóval már nagyon régóta allergiásan reagálok rá ezek miatt a viselkedési allűrök miatt is. A rendezése meg egy szörnyűség, amit művel. Egy cirkuszban inkább lenne helye egy bohóc szórakoztatási szintjén, mint egy színház élén, ahol nagyon sok erkölcsi kárt okozott! Ez az én véleményem, de tudom, a többség mellettem áll a vélekedésével.

Igaz, mindig akad valaki aki megpróbálja cáfolni az általánosan elfogadott igazságot, de amíg ló van addig veréb is lesz, hogy csipegessen..

2015. nov. 20. 11:22
 30/31 anonim válasza:
59%
Nekem nagyon hiányzik, miatta, és csakis az ő rendezései miatt járok színházba: eredeti, újszerű, és elképesztően okos, értelmes ember, aki olyasmit lát és rendez minden darabban, ami nekem eszembe sem jut, pedig annyira kézenfekvő, amikor már látom. Szeretem Őt. Várom haza!
2015. dec. 19. 23:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!