Milyen betegségeket tudnak behozni a menekültek?
Ma már semmilyet, a civilizáció előrehaladtával eltűnt a lepra, kolera, és más veszedelmes kórság.
Amiket náluk betegségnek neveznek, azok Európában ugyanúgy honosak, lásd Hepatitis különféle alfajai, illetve Aids, Szifilisz.
Tehát senkit nem érint semmiféle trópusi vírus.
Balliberálist halhattunk...
Csak, hogy egyet mondjak, Ebola...
Én a gyermekparalízisről hallottam.
Ez régen terjedt Magyarországon, ma már eltűnt az oltások miatt, amelyik gyerek megkapta, az egész életére lebénult.
Viszont mivel eltűnt nem vagyok biztos benne, hogy adnak-e most oltást e miatt a gyerekeknek.
1-nek küldöm -
lepra "A betegséget korábban már legyőzöttnek hitték, világszerte azonban még ma is milliós nagyságrendben jelentkezik és számos országban igen elterjedt."
Románia területén, Dobrudzsában, a Duna-delta vidékén, Tulcea megyében van egy lepraszanatórium (Tichileşti), 2007 novemberében 23 beteggel, amely Európa utolsó ilyen „lepratelepe”.
és még van néhány, amit behurcolhatnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!