Igazságtalan hogy míg mi az EU előtt csak vízummal magasan képezve mehetünk nyugateurópába, most a menekültek mindenféle papírok/azonosító nélkül simán odamehetnek élni?
A magyarok munkavállalását az utolsó pillanatig akadályozták a nyugatiak míg a törököket, arabokat szívesen látták.
Szerintem szégyen!!!!
A vasfüggöny nevű szovjet találmány ugye megvan? Miután az leomlott, egész könnyedén át lehetett már menni.
Menekültként pedig '56-ban is szívesen láttak százezreket, nem tudom mit problémázol.
# 5/5 Időpont ma 08:50
Engem - és néhány ezer másik, szakképzett magyart - szívesen látnak. Nem tudom ki hazudta neked azt, hogy nem.
Az EU előtt mennyivel?
Az 50-70es években nehéz volt Európába utazni, de ennek az volt az oka, hogy Magyarország nem engedte az állampolgárait oda!
Később könnyebb lett.
Most pedig azt csinálsz amit akarsz, ott élsz ahol akarsz, ott dolgozol, ahol munkát kapsz.
Mi ebben az igazságtalan?
Hát jó pár önéletrajzot beadtam, még a fejvadászok is azt mondták, ha van gyerekem, felejtsem el. Csak olyanokat látnak szívesen, akik egyedülállók.
Jó nem vagyok mérnök, sem orvos.
Pénzügyes vagyok, abból meg ott is Dunát lehet rekeszteni. De azért egy menekültnél százszor jobb vagyok.
ma 08:49
56-ban hány magyar menekült 6 biztonságos országon keresztül egy jóléti államba? Hány magyar !követelte!, hogy tovább utazhasson a számára kijelölt cél felé? Nem azzal van a baj, aki tényleg háború elől menekül, Ukrajnából is érkeztek páran, a kutyát sem zavarta a dolog, mindenki jogosnak tartotta volna akár több Ukrán érkezését is, a magyar állam bejelentette, hogy szélsőséges esetben felkészülünk 100 ezer ukrán fogadására és elhelyezésére (pályaudvarokon stb). De ezek nem menedék kérők! Ezek betörtek európába illegálisan és követelnek, úgy érzik nekik ez JÁR!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!