Miért nem csökkentünk (az egyébként is kevés) segélyeinket és juttatásainkon mint a többi ország akik jól kezelik a válságot? Pl. Dánia
Dánia elérte, hogy mindenki aki nem dolgozni, csak segélyen élni érkezett, az elmenjen svédbe meg finnbe vagy vissza No.-ba, csak azáltal, hogy a felére csökkentette a nekik járó segélyt.
Nos mivel nálunk alapból is alacsony ezért a folyamat magától zajlik. De még mindig sok roma él csak segélyen hazánkban. Eddig is próbálkoztam nyugaton Ausztriában, Svájcban, Kanadadában... mindenhol, hogy még több segélyt kínáló országba jussanak, de szerintem ha még kevesebb segélyt kapnának, akkor még intenzívebb lenne a kivándorlásuk.
#19 már vártam, hogy jöjjön egy ilyen jólmegmondóember, mint te :)
tudod én a valóságban élek, egy olyan településen ahol a 10 ezer fős lakosságból közel 2500 cigány.
még akkoriban mikor nagyban ment a játékgép ipar, a cigányok nem várták meg, hogy a postás kivigye nekik a segélyt házhoz, hanem reggel nyitásra már ott voltak több százan..érted több száz cigány a posta előtt.
és miután felvették a pénzt, mentek át a postától nem messze lévő játékterembe, és dobálták bele a gépekbe a mi adó forintjainkat.
te csak szimplán tudatlan vagy, max képen láttál cigányt, és a cigány bűnözést is, csak mint fogalmat - ismered, szóval psszt :)
és én nem azt mondom, hogy az a havi 100 ezer ft mindenre elég, a 3 pujára, de azért a pénzért semmit nem tesznek.
semmi építő jelleget nem tesznek hozzá a társadalmunkhoz, élősködnek az adófizetőkön, elvárják hogy az állam eltartsa őket életük végéig, aki ezt nem veszi tudomásul az egy ostoba idióta.
és hidd el, feltalálják magukat, hogy még "könnyű" pénzhez jussanak, vasaznak, kábelt lopnak aztán égetik egész éjjel, kimennek az erdőbe és fát lopnak.
az itteni erdő gazdaság inkább kivágta a több száz hektáros gyönyörű ős akácost, hogy ne legyen mit lopni a cigányoknak.
ugyan is nem azért lopták, hogy ne fagyjanak meg, hanem azért hogy aztán eladják!
a cigi mindegyiknek ott lóg a pofájában, szeszre mindig van pénz, de ott a 3 gyerek, akikre ez a 100 ezer "mire elég".
ide már egy magyar gyerek sem jár iskolába, minden szülő elhordja a gyerekeit más városokba, mert a cigány gyerekeknek a családi pótlék miatt kötelező iskolába járni, viszont olyan undorítóan viselkednek az órák alatt, hogy a magyar kisiskolásokat szó szerint terrorizálják, és a tanár nem tehet semmit, mert jön tíz cigány és megfenyegetik amiért fel merte emelni a hangját, hogy a 12 éves cigány puja ne mutogassa a farkát a padon állva.
szóval lehet itt keresni azt, hogy hol lehetne megvédeni ezeket az embereket, de a tények azok tények, aki nem tapasztalja meg a saját bőrén, és nem látja a két szemével, az úgyis csak ezt a liberális szart fogja fújni.
nagyon ügyes vagy, látom sikerült kimásolnod amit írtam :)
kicsit azért csiszold még a tudásod, mert a szociális segély még mindig ugyan úgy jár te kis butus, lehet más a neve, de a havi 22.500ft minden "rászorulónak" ott lapul a zsebében elsején.
évente 3 hónap közmunkát kell dolgoznod, hogy jogosult legyél rá.
az egyik ismerősöm tegnap hozta meg a kölcsön adott pénzemet, mert várta a 22.500ft-os segélyt, amiből megadja nekem :"D
ja és még annyit tennék hozzá, hogy az az öregasszony aki itt jogosult volt az ápolási segélyre, kutya baja nem volt, nem véletlenül vonták meg tőle is.
védhetitek a cigányokat, ha nektek így jobb, vagy lehet ti is azok vagytok azért van ez a nagy pártfogás, de attól még igenis van cigány bűnözés, és a legnagyobb pénznyelők a mai napig a cigányok és a nyugdíjasok ebben az országban!
(nyugdíjasokkal nincs semmi bajom, mert ők megdolgoztak egész életükben azért a pénzért, ellenben azokkal a cigányokkal akik csak élősködnek a társadalmon, és eszük ágában nincs elmenni dolgozni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!