A multikulturalizmust ellenzők a Busójárást is elítélik?
Multikulti ---> No-go Zone
Ez még mindig aktuális.
08:36
"Elég ha a nyugati országokban sokasodnak meg. Ha lepusztítják az EU gazdasági húzóerejét"
Erre nem lehet mit mondani. Te tényleg nagyon sötét vagy.
13:14
Ha vennéd a fáradtságot és utánaszámolnál, h hogyan fogja az 500 millió európait kb. 25 millió iszlám vallású túlszaporodni, ha az arab nők átlagosan 1 gyerekkel szülnek többet, mint az európaiak, akkor rájönnél, h mekkora ostobaság az egész.
Feljebb valaki azt írta, h szerinte ehhez 2 generáció kell. Én őt visszaküldeném általános iskolába és megbuktatnám matekból.
08:32
Nem tudom mit láttál az arab országokban, vagy miként vizsgáztál arab kultúrából, de én a statisztikáknak hiszek. Az, h te láttál 10-15 gyerekes nőt, nem azt jelenti, h ez az általános. De ezt már feljebb is leírtam.
De, ha tudsz valami forrást linkelni a 10-15 gyerekes természetes szaporodásról, azt megköszönöm.
Addig is itt van, amit már egyszer belinkelt valaki:
Eszerint az arab államokban 2-3 gyereket szül egy nő élete során. Egyedül Irakban és Jordániában nagyobb ez a szám, de a 10-15-től az is elég messze van.
De nyilván nekem rosszak az infóim...
" Ha vennéd a fáradtságot és utánaszámolnál, h hogyan fogja az 500 millió európait kb. 25 millió iszlám vallású túlszaporodni, ha az arab nők átlagosan 1 gyerekkel szülnek többet, mint az európaiak, akkor rájönnél, h mekkora ostobaság az egész. "
25 millió muszlim, melynek minimum a felét el kell tartani (vannak országok,ahol léteznek statisztikák a bevándorlókról + nők alapból nem dolgoznak), a mi növekvő nyugdíjas rétegünk, ciány kisebbségeink szaporodása(szintén nem képzett rétegek), illetve az erőszak "kultúrája" amit képviselnek...
Bőven elég, hogy gazdasági problémák legyenek.
+a 2 generáció alatt megszülető újabb milliók és ezzel párhuzamosan az egyre kevesebb európai máris borítja az arányokat.
De ha egy 100 fős közösségbe beengedsz 10 munkanélkülit, máris bomlasztó hatása van, főleg, ha még a törvényeket sem tartják be.
Míg ha nem engedsz be egyet sem, problem solved, sőt, ki sem alakulnak ilyen gondok.
Ha van egy lakásod és jön 10 ember, akik közül 2 bűnöző és rád fáj a foguk, de nem tudod, hogy melyik kettő...beengeded mind a tízet vagy egyet sem engedsz be? Melyikkel jársz jobban?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!