Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit tett a Jobbik az elmúlt...

Mit tett a Jobbik az elmúlt évek alatt?

Figyelt kérdés

Állandó érv és téveszme, hogy a Fidesz asszisztált a szociknak az elqrásban. A parlamentben és a közéletben azonban mindent megtettek a jogállam és törvényesség keretei között a szocik ámokfutásának fékezésére.

Hol volt a sok jobbikos 2008. március 9-én és hogyan szavazott?

Hol volt a sok jobbikos amikor a Fidesz akadályozta meg az egészségügy privatizációját, a több biztosítós rendszert?

Csaknem akkor még a baloldalon álltak?

2010. márc. 14. 22:26
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
37%

"A jobbikosok döntő többsége Fideszes volt, ezt nyíltan be is vallják, tehát nem értem miért ez a provokáció. "

A Jobbik a Fideszből nőtt ki, de mai rajongótáborának többsége már a szociktól bútorozott át Vonáékhoz. Ugyanaz a gyűlölködő, alpári mentalitás (meg az orbáncigányozás és társai) sugárzik az itteni jobbikos válaszok többségéből is, amit két-három éve még Fletó imádóiként fröcsögtetek. Hiába, '45 után is a kisnyilasokból lettek a legnagyobb kommunisták, most megint fordult a kocka.

2010. márc. 14. 22:49
 12/30 anonim ***** válasza:
37%

22:49

Egyetértek... Szoci mind....

2010. márc. 14. 22:51
 13/30 anonim ***** válasza:
33%
Ez eddigi jobbikos válaszolók ezt rendesen bizonyítják is...
2010. márc. 14. 22:54
 14/30 A kérdező kommentje:

A kérdésre még egy jobbikos sem válaszolt:

Hogyan szavaztak a jobbikosok 2008. március 9-én?

2010. márc. 14. 22:59
 15/30 anonim ***** válasza:
92%

Elvileg így kellett volna szavazniuk:

[link]

Én így is szavaztam, de én fideszes voltam/vagyok.

2010. márc. 14. 23:01
 16/30 anonim ***** válasza:
37%
Hazaáruloztak, zsidóztak, cigányoztak és a jövöben se lehet tölük töbett várni.
2010. márc. 14. 23:04
 17/30 anonim ***** válasza:
Létrehozták a Csengey Dénes könyvtárat, évente rendeznek kulturális versenyt, gárdát alapítottak, létrehozták az Attila Király Népfőiskolát és elsőként készítették el választási programjukat. Parlamenten kívüli pártként mást nem nagyon tudnak, de a parlamentben többet tudnak majd, nem pedig kivonulgatnak a parlamentből. Tényleg a fityesz mit csinált az elmúlt 8 évben? Ja én nem szavazhattam akkor még, tehát senkire. :)
2010. márc. 14. 23:36
 18/30 anonim ***** válasza:
87%

Úgy kérdezed, hogy "csak nem a bloladlon álltak", mintha az egész Jobbik döntő részben csak korábbi szociból állna. Holott erről szó sincs. Ha egy kicsit is próbálnál megismerni mindket rájöhetnél, hogy: a Jobbikosok jelentős része korábban miép-es és fideszes volt, sok olyan szavazója van, aki eddig nem folyt bele a politikába és az egykori baloldaliak csak egy kis részét teszik ki a szavazóbázisnak, akik eltörpülnek a "korábbi jobboldaliak" mellett. De hát nehogy a Fidesznek legyen már ezzel baja a Kövér Lászlójával...

Egyébként az egész családom jobbikos, és 2008. március 9-én az egész családom elment szavazni (akkor döntően még fideszesek voltak). Természetesen arra szavaztak, amivel a Fidesz értett egyet. (Most azért nem mondom, hogy igen vagy nem, mivel akkor még nem szavazhattam, így nem is emlékszem rá annyira, hogy hogyan voltak feltéve a kérdések. De mintha a Fidesz plakátról a 3 igen rémlene.)

Egyébként a privatizációról annyit, hogy Mikola nagyon egyetértett az egri kórház privatizációjával olyannyira, hogy a dolgozók meghallgatásakor együtt ült a Hospinvest és az mszp-s képviselővel. Be is bukott a cég...

Mellesleg ha azt vesszük figyelembe, hogy a Fidesz parlamenti párt, a Jobbik meg nem, akkor elég szegényes a Fidesz teljesítménye.

A Jobbik parlamenten kívüli pártként önmagában sokat tett a cigányság visszafogásáért a Magyar Gárda létrehozásával. Ezt lehet, hogy a Dunántúlon nem érzékelik annyira, de felénk a cigányfertőzött területeken, ahol naponta lopták a termést meg az állatokat, sokkal jobb lett a helyzet. Ez sokak számára megkönnyítette a mindennapi életet.

2010. márc. 14. 23:38
 19/30 A kérdező kommentje:
Utolsó: Te vagy az első olyan jobbikos aki értelmesen ír és érvel. Örülök, hogy van köztetek ilyen, mint te.
2010. márc. 14. 23:46
 20/30 anonim ***** válasza:
42%

Mit tettetek ti, jobbikosok? Hogyan szavaztatok 2008. március 9-én?

Ez nektek valami varázsdátum vagy mijalóf*sz?

5 -ször vertem ki a f*szom március 9.-én. Most már Jobb hogy tudod mit tettem? :)

2010. márc. 15. 04:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!