Az LMP-szimpatizánsok vajon kire fognak szavazni azokban a körzetekben, ahol az LMP nem tud jelöltet állítani?
21:16
Ezt fejts ki bővebben miért nem jó alternatíva!
"De sokan hezitálnak az LMP és a Jobbik közt. "
Ez volt a nap vicce, morbid kategóriában :D
Én azt hittem, hogy a Seres Mária vezette Civil Mozgalom sok LMP szavazó alternatívája lehet. De tévedtem... :) Mindenesetre Szabó Tímea és Földi áron körzetében ezzel a kérdéssel komolyan kell foglakozni, mert némi kopogtató aláírás hamisítás miatt nem indulhatnak :)
Egyébként A Jobbik és a Civil Mozgalom az egyetlen tisztességes pártok, az lmp nálam ezekkel a dolgokkal lejáratta magát.
Sokáig törtem a fejem mi a fene lehet ez a LMP.
Nos a következőre jutottam.
Ha emlékeztek volt egy olyan egyszer hogy Centrum párt.
Aztán nem lett belole semmi,de annyira jó volt hogy jól megosztotta a szavazókat.
Liberálisak főként, a füvel néha bepróbálkoznak,
és osztják az észt az helyett hogy valahová jobbra v balra beállnának.Úgy gondolom a szoccik pénzelik őket.
Természetesen az priméren szadesz anyacég úgy hogy ha már nincs, jó lesz a hervadt.ibolya szagú dávid meg a bockroshabssburg lajos féle MDF.feltéve addigra feloszlanak
amit őszintén remélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!