Isten ments,hogy termeljük a minőségi mezőgazdasági termékeinket!Úgyse lenne,aki megvegye...
2010. márc. 14. 20:55
32/42 anonim válasza:
Annyira gazdag ország vagyunk, hogy el sem hinnétek mert húsz év alatt semmit sem láttatok belőle, mert mindig csak lopták a javaink külföldre.
2010. márc. 14. 20:58
33/42 anonim válasza:
A Jobbik az ellen tiltakozik,hogy koholt vádakkal tartsanak fogva ártatlan embereket,csak azért,mert a hatalom útjában állnak.
Az ellen semmi kifogása,hogy megbüntessék a nép nyakán élősködő tolvajokat.Sőt.Létrehozozz egy hivatalt,ami kormányra kerülése esetén ezt a célt hivatott szolgálni.
2010. márc. 14. 20:58
34/42 anonim válasza:
Mi az hogy lasd a Magyarok nyilai ugyet?
Szoval azt akarod kihozni a dologbol hogy eppen Budahazyt akarjak kihozni a bortonbol kihasznalva ezt a torvenyt?
Na ezt a dolgot ne keverjuk ide.Budahazy nem nyult le az allamkasszabol milliardokat.Tudod a magyar ember furfangos.Ha fegyvert fogsz ra azt magadba dofod...ha erted mire gondolok.
2010. márc. 14. 20:59
35/42 anonim válasza:
Részletezném persze:Hozzá kell fogni és csinálni, nem csak beszélni róla mint eddig húsz éven át.
2010. márc. 14. 21:00
36/42 anonim válasza:
Milyen érdekes, hogy Lengyelországban és Bulgáriában az adósság egy részét elengedték és átütemezték. Milyen érdekes, hogy Izland szépen beintett, lett súlyos következménye kedves libsik? Egyébként Magyarország mi legyen a vas és acél országa? Persze, hogy mezőgazdasági, élelmiszeripari, informatikai és esetleg turisztikai. Ezekben van jövő, nem árt jobban tanulmányozni a gazdasági földrajzot kedves libsik.
2010. márc. 14. 21:13
37/42 anonim válasza:
Köszönöm mindazoknak akik kiálltak a Magyar mezőgazdaságét mellettem, látom másik 69%os kedves hozzászóló is írogatott. Egy kicsit személyes ügyem is, agrárkörnyéken élek és a mezőgazdaságban kezdtem a pályám. Ennek lezüllesztése után kerültem csak ipari pályára. És amit leírtam abban hiszek. Magyarország mezőgazdasága igenis képes lenne ellátni az országot, sőt akár exportra is termelni.
2010. márc. 14. 21:39
38/42 anonim válasza:
Azt kihagytátok hogy:
-bankok megadóztatása
-szociális hálóból kiszedni aki nem rászoruló
-munkahelyteremtés-több adó
2010. márc. 14. 22:42
39/42 anonim válasza:
21:39! Te gondolom tájékozottabb vagy szóval mesélhetnél ennek a sok hülye liberálisnak a Bábolnáról (amire azt mondták állam volt az államban, ma meg hol tart?) a cukorgyárainkról és még megannyi dologról, amit a gengszterváltás után vertek szét. Pedig mennyi pénz volt belőlük.
2010. márc. 14. 23:28
40/42 anonim válasza:
Vona Gábor kimegy az Örsvezér-téri aluljáróba furulyázni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!