Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan szerez pénzt a Jobbik...

Hogyan szerez pénzt a Jobbik megvalósíthatatlan programja megvalósításához?

Figyelt kérdés

A Jobbik-program ígéreteinek rövid összefoglalása:

[link]

A kérdésem: miből lesz erre pénz?

Hogy lehet ezt így gazdaságilag kivitelezni egy olyan országban, ami pillanatnyilag a csőd szélén áll? (ezt talán a jobbikosok se tagadják)

(Előre is köszi a kulturált, választékos válaszokat.)

2010. márc. 14. 20:07
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:

20.30.-nak.Visszamegyünk a Rákosi-korszakba?Koncepciós perek ?Tudod,te miről beszélsz? Ha midenkit perbe fognál,aki korrupt,nem sok ember maradna az országban,akit nem lehetne beperelni.

Államadósság újratárgyalása ?Miből gondolod,hogy eredményes lenne? Csak azért,mert egy párt így akarja?

A mezőgazdaság pedig soha nem volt nyereséges, (sok parasztot ismerek,és a családom felmenői is azok voltak,így elég tapasztalatom van a mezőgazdaságról) és más országokban sem az.A háború előtt csak a nagy uraldalmak voltak nyereségesek,de azok éhbérért dolgoztatták a cselédeiket.Akárcsak a mai nagygazdák.

A kisvállalkozások pedig csak akkor lehetnének nyereségesek,ha olyan árút termelnek,amire kereslet van,és olcsóbban mint mások.Ennek az esélye pedig elég kicsi,legalábbis a vállalkozások többségében.

Nem ártana érteni is a közgazdasághoz.

2010. márc. 14. 20:40
 22/42 anonim ***** válasza:

A komment megírásának időpontja: ma 20:34

Ez tenyleg csak a te velemenyed.

2010. márc. 14. 20:41
 23/42 anonim ***** válasza:

Közlöm veled,hogy a magyar informatikai szakemberek a világ legjobbjai közé tartoznak.A gmailt például egy magyar ember vezeti...

Amúgy meg nem értem,miért baj az,ha egy párt támogatni szeretné az egyik legnagyobb jövővel rendelkező iparágazatot.

2010. márc. 14. 20:42
 24/42 anonim ***** válasza:

"Te is csak egy agymosott jobbikos vagy. Szerinted a mezőgazdaságot egy 4 éves kormányciklusban fel lehet éleszteni annyira, hogy újra vezető ágazatunk legyen?"

Dehogyis, fél év kell hozzá. ha most elkezdenék ősszel már 840 milliárdot hozna csak a földművelés! Állattenyésztés nincs benne!!!

2010. márc. 14. 20:45
 25/42 anonim ***** válasza:
Annak idején a magyar árut vittük külföldre, mert az itteni piac telítve volt - tehát a magyar embereket el tudta látni a mezőgazdaság. Amióta a multik elárasztották a piacot, azóta romlott meg a magyar mezőgazdaság. Érdekes... előtte jó volt a magyar áru?
2010. márc. 14. 20:46
 26/42 anonim ***** válasza:

"És én is jobbikos vagyok, így pontozz le :)"

Te nem Jobbikos vagy hanem varjú. De szerencsére előttem már lepontoztak a többiek.

2010. márc. 14. 20:47
 27/42 anonim ***** válasza:

Ha minden embert perbe fognának,aki közpénzeket lopott el,és annak a pénznek csak a tizede visszajönne,súlyos milliárdokkal lenne kövérebb az államháztartás.

Az államadósságot pedig muszáj újratárgyalni.Senki sem mondta,hogy eredményes lesz.De őszintén reméljük,hogy így történik.Meg kell próbálnunk.

A mezőgazdaság tényleg nem nyereséges.ÁÁÁ,dehogy.Szegény franciák is éppcsak megélnek belőle.Ausztriában pedig tökéletesen működik az,amit te lehetetlennek tartasz.A magyar gazda igenis minőséget termel.Azért drágábban,mert a kormányunk nem neki adja a kedvezményes lehetőségeket,hanem az auchannak...

2010. márc. 14. 20:49
 28/42 anonim ***** válasza:
A magyar mezogazdasag 30.000.000. embert kepes ellatni.Tehat 3-szor annyit mint amennyien vagyunk.Akkor nem kene erre alapozni?Akarom mondani nem volna celszeru erre epitkezni?
2010. márc. 14. 20:51
 29/42 anonim ***** válasza:
a 840 milliárdot full búzára vetve számoltam a 6millió hektárra, és mint tudjuk búzánál vannak jövedelmezőbb termények. Az állattenyésztés meg még jobban hoz mint a földművelés, szóval remélem érted miért mertem írni hogy magában a MG fenntartaná az országot.
2010. márc. 14. 20:52
 30/42 anonim ***** válasza:

20.45

Fél év alatt? Részleteznéd, ha megkérlek: hogyan?

A koncepciós perek meg ki vannak zárva. A Jobbik épp ezek ellen tiltakozik (lásd a Magyarok Nyulai-ügyet).

És nem vagyok varjú, csak belátom, hogy nem négy évre van tervezve a Jobbik programja.

2010. márc. 14. 20:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!