Hogyan szerez pénzt a Jobbik megvalósíthatatlan programja megvalósításához?
A Jobbik-program ígéreteinek rövid összefoglalása:
A kérdésem: miből lesz erre pénz?
Hogy lehet ezt így gazdaságilag kivitelezni egy olyan országban, ami pillanatnyilag a csőd szélén áll? (ezt talán a jobbikosok se tagadják)
(Előre is köszi a kulturált, választékos válaszokat.)
20.30.-nak.Visszamegyünk a Rákosi-korszakba?Koncepciós perek ?Tudod,te miről beszélsz? Ha midenkit perbe fognál,aki korrupt,nem sok ember maradna az országban,akit nem lehetne beperelni.
Államadósság újratárgyalása ?Miből gondolod,hogy eredményes lenne? Csak azért,mert egy párt így akarja?
A mezőgazdaság pedig soha nem volt nyereséges, (sok parasztot ismerek,és a családom felmenői is azok voltak,így elég tapasztalatom van a mezőgazdaságról) és más országokban sem az.A háború előtt csak a nagy uraldalmak voltak nyereségesek,de azok éhbérért dolgoztatták a cselédeiket.Akárcsak a mai nagygazdák.
A kisvállalkozások pedig csak akkor lehetnének nyereségesek,ha olyan árút termelnek,amire kereslet van,és olcsóbban mint mások.Ennek az esélye pedig elég kicsi,legalábbis a vállalkozások többségében.
Nem ártana érteni is a közgazdasághoz.
A komment megírásának időpontja: ma 20:34
Ez tenyleg csak a te velemenyed.
Közlöm veled,hogy a magyar informatikai szakemberek a világ legjobbjai közé tartoznak.A gmailt például egy magyar ember vezeti...
Amúgy meg nem értem,miért baj az,ha egy párt támogatni szeretné az egyik legnagyobb jövővel rendelkező iparágazatot.
"Te is csak egy agymosott jobbikos vagy. Szerinted a mezőgazdaságot egy 4 éves kormányciklusban fel lehet éleszteni annyira, hogy újra vezető ágazatunk legyen?"
Dehogyis, fél év kell hozzá. ha most elkezdenék ősszel már 840 milliárdot hozna csak a földművelés! Állattenyésztés nincs benne!!!
"És én is jobbikos vagyok, így pontozz le :)"
Te nem Jobbikos vagy hanem varjú. De szerencsére előttem már lepontoztak a többiek.
Ha minden embert perbe fognának,aki közpénzeket lopott el,és annak a pénznek csak a tizede visszajönne,súlyos milliárdokkal lenne kövérebb az államháztartás.
Az államadósságot pedig muszáj újratárgyalni.Senki sem mondta,hogy eredményes lesz.De őszintén reméljük,hogy így történik.Meg kell próbálnunk.
A mezőgazdaság tényleg nem nyereséges.ÁÁÁ,dehogy.Szegény franciák is éppcsak megélnek belőle.Ausztriában pedig tökéletesen működik az,amit te lehetetlennek tartasz.A magyar gazda igenis minőséget termel.Azért drágábban,mert a kormányunk nem neki adja a kedvezményes lehetőségeket,hanem az auchannak...
20.45
Fél év alatt? Részleteznéd, ha megkérlek: hogyan?
A koncepciós perek meg ki vannak zárva. A Jobbik épp ezek ellen tiltakozik (lásd a Magyarok Nyulai-ügyet).
És nem vagyok varjú, csak belátom, hogy nem négy évre van tervezve a Jobbik programja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!