Lehetséges, hogy Újpalotán FEMA tábor lenne?
A videoban elmondják, hogy Gyurcsány épített újpalotán a filmstúdió és a szemétégető mellett egy FEMA tábort amerikai megrendelésre és elvileg Orbán is a stadionokat idegen megrendelésre építette és a Felcsúti stadion is valójában FEMA tábornak készült, mert kiválóan át lesz alakítva. Ez igaz lehet?
Azt is mondja, hogy a wikileaksnek dokumentumai vannak, hogy 2006.október 26-án 150izreali katona lőtte gumilövedékekkel ki a magyar srác szemét és azért lőttek fejmagasságban, mert nem magyarok voltak. Ezért nem voltak elvileg azonosító kint és erről bizonyíték lenne?
Igazából laikus vagyok, ezt most olvastam először, mert egy haverom ajánlotta. Ezek igazak lehetnek?
Hát én dolgoztam egy időben a hulladékhasznosítóban, de nem emlékszem rá, hogy embereket égettünk volna, vagy hogy bárhol fogvatartott embereket láttam, vagy üvöltésüket hallottam volna. Egyvalaki üvöltésétől volt gyakran hangos az épület, az pedig a főnök volt legfeljebb... Bár ez lehet, hogy megmagyarázza a menekülő dolgozókat visszatartó szögesdrótokat XD
Voltak nálunk is hasonló "koporsók", de ki nem találnád, miket tettünk bele: hulladékot. Olyan hulladékot, amelyet nagy mennyiségben nem lehet tárolni együtt, illetve amit a környezetre nézett veszélye miatt elzárva kellett tárolni.
"Mikor zavarta az USA bármelyik szervezetét az, hogy hol illetékesek?"
Igazad van, a múltkor a Börzsönyben kirándultam, és egy US Park Ranger igazoltatott... 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!