Miért érzem úgy, hogy akik védik a tömeges bevándorlást, azok nem őszinték, és valamilyen anyagi, politikai érdekük fűződik ahhoz, hogy ezt a véleményüket mindenkire ráerőltessék?
"hogy a szociális érzékük sokkal jobb"
Nme kéne ennyire gyűlölnöd a magyarokat, egyből világosabb lenne az elmád. A nagy szociális érzésről tanúskodik, hogy a hadzs-on, a zarándoklaton Szaud-Arábiában több mint 700 ember agyontaposta egymást, 800-an megsérültek. Annyira siettek szociálisan érzékenyek lenni -
Szaúd-Arábiában -akik 1 db menekültet sem fogadtak!!!!, mert biztos érzékenységükben szüntelenül zokognak és azért nem tudnak foglalkozni velük- pedig 1 millió emberre légkondicionált sátor várja a szociálisan érzékenyeket - ez a környezetkultúra iránti mély érzékenységet is bizonyítja
*Nem kéne ennyire gyűlölnöd a magyarokat, egyből világosabb lenne az elméd.
A templomokban egyébként mindenhol ki van írva: várnak önkénteseket ápolókat, orvosokat, civileket segíteni a szociálisan érzékenyeket - mehetsz te is, ne csak a magyargyűlölet töltse ki a napjaidat.
(Nehogy valaki összekeverjen a másik 65%-ossal, én egy másik vagyok, most írok először.)
Nem támogatom a tömeges bevándorlást. Azt támogatom következetesen, hogy korrekten bánjunk a rászorulókkal. Amióta ezt teszem vesztettem 6%-ot :D
Semmilyen hasznom nem származik belőle, egyszerűen ezt diktálja a minimális emberiség, ami itt úgy tűnik sokakban nincs meg.
Nem erőltetem a véleményem senkire, csak elmondom annak, aki megkérdezi, és megvédem, ha valaki igaztalanul beleköt.
Ennyi.
"úgy ampakk sokkal emberibb emberek"
Ja, azért irtják egymást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!