Miért gondolják azt egyesek, hogy a menekültek valójában eszközök a zsidók számára, hogy tönkretegyék Európát?
6: Igen, de Németországban is ezzel kezdődött.
9: TTIP. Na az megint egy kemény dolog lesz. Szerintem pont ez miatt lett az a nagy balhé a VW konszern körül és próbálták meg belerángatni a többi német gyártót is.
#9 vagyok még előzőhöz:
Ott vannak még a családok is pl a Rothschildok, meg Rockefeller család, ezek a zsidó családok irányítják a világot, övék többek között a bankrendszerek. Magyarország is a Rothschild családnak fizeti az államadósságot. Mert övék a német bankrendszer is, akik magukba foglalnak kisebb bankokat persze. Tehát az IMF is, ami hitelez más országoknak.
A bankokat pedig sajnos jól ismerjük a gátlástalanságaik miatt, és emiatt is lehet, hogy előkerülnek folyton mert ezeknek az embereknek nem kis irányító szerepük van. Pl most majd ahogy az IMF fütyül úgy táncol majd Görögország is. Majd utasítják őket is, hogy adóztassanak jobban, vegyék el a nyugdíjakat. Ciprasz hiába mondott le és jött újra vissza az lesz amit az IMF mond, mert kikényszerítik.
Biztos a vörösiszap katasztrófában is rengeteg zsidó károsult volt.
Más opció nem lehetséges!
Ha a zsidóknak valóban akkora hatalma lenne, mint ahogy azt a széljobberek feltételezik, akkor már rég egy Észak-Koreához hasonló állam lenne az egész világ és a zsidók nyíltan vezetnék és nem tehetne ellenük senki semmit. Ilyen a világ? Nem ilyen.
A másik dolog, hogy ezt az egész menekültáradatot az USA-ra és a zsidókra kenni a legnagyobb ostobaság, mivel nekik abszolút nem érdekük az EU gyengítése, amíg létezik a versenytárs Oroszország és Kína, valamint feljövőben van India és Brazília is.
Ellenfél bőven van, de nem, az amerikai zsidók nem őket próbálják aláásni, hanem éppen a szövetségeseiket, akikkel párban fel tudnák venni a versenyt a többivel.
A másik meg, hogy a széljobberek ideológiája szerint az USA azért gyengíti az EU-t, hogy az elfogadja a szabadkereskedelmi egyezményt. Erre sem értem, hogy mi szükség van, hiszen Európa már 1945 óta USA-gyarmat a konteó-hívők szerint, tehát azt csinálják az európai vezetők, amit az USA mond. Akkor minek gyengíteni az EU-t? Nem tudom, ahogy azt sem, hogy egy iszlámhitű EU miként lenne szövetségese az USA-nak, az meg egy másik nagy rejtély számomra.
Apropó, egy másik dolog. Ha valaki azt hiszi, hogy ennek a menekültáradatnak egy iszlám EU lesz a vége és nem egy szélsőjobboldali EU, az álomvilágban él. Ez kinek az érdeke? Leginkább Putyinnak, mert ő van jóban az EU-ellenes pártokkal és egyes vélemények szerint még pénzeli is őket vagy legalábbis pénzelte, amíg jól ment Oroszországnak.
Na, erről ennyit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!