Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Én jobban élek mint 20-10-5...

Én jobban élek mint 20-10-5 éve. És ti?

Figyelt kérdés

állandóan azt hallom, hogy rosszabbul élek, stb.

van itt olyan aki jobban él mint pár éve? nem kell leírni ezt a 20 évet.

pártfüggetlen vagyok.

2010. márc. 14. 15:51
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
az vagyok. nem szeretem az mszpt, fideszt, jobbikot stb... sem.
2010. márc. 14. 17:34
 22/28 anonim ***** válasza:
89%
Az nem lehet kérdező, akkor te hazaáruló vagy, mert ha nem mész el szavazni, az olyan mintha az MSZP-re szavaznál:) Plusz így olyan mintha kimaradnál a demokráciából. Mondjuk sokat nem veszítesz, végül is csak arról van szó, hogy különböző, esetleg különböző kultúrájú elitek váltogatják egymást. Annyi, hogy most mindehhez nem csinálnak forradalmakat, meg egyéb balhékat, mint régebben:)
2010. márc. 14. 17:47
 23/28 A kérdező kommentje:
nem tartom magam hazaárulónak, és ha jól tudom, állampolgári jogom nem szavazni.
2010. márc. 14. 17:51
 24/28 anonim ***** válasza:
Kár, pedig venni akartam. Akkor más árust kell keresnem. Mennyi most az ország négyzetkilométere?
2010. márc. 14. 17:56
 25/28 anonim ***** válasza:

"nem tartom magam hazaárulónak, és ha jól tudom, állampolgári jogom nem szavazni."

Jaj, remélem nem gondolod komolyan, hogy komolyan gondoltam.

2010. márc. 14. 18:56
 26/28 anonim ***** válasza:
Azt a 20 évet szépen le lehet írni, sikeresen tönkretették az országot, mindent "elprivatizáltak" (tudjátok Hofi szófordulata volt ez a lopásra) egyszerűen gusztustalan az egész. Egyébként a kérdésre igen a válaszom, mindennek megy az ára, mert világpiaci árak kellenek, de a világpiaci szolgáltatásokról és a világpiaci fizetésekről megfeledkeznek.
2010. márc. 14. 21:35
 27/28 anonim ***** válasza:

Magyarországon rég nem volt ekkora a munkanélküliség mint most. A kilakoltatások folyamatosak, mert az emberek nem tudják fizetni a hiteleiket. (Egyik ismerősöm a válság előtt felvett lakáshitelt, havonta 40 ezer volt a törlesztője. Viszont egy ideje már 90 ezret fizet, a munkahelyéről meg leépítés miatt kirúgták...) A benzin történelmi áron van és nyárra elérheti a 350 ft-ot. Közben a bérek semmit nem emelkednek.

Hát mi rohadtul nem élünk jobban. Sőt...

2010. márc. 14. 22:52
 28/28 anonim ***** válasza:
Vagy külföldi vagy csak simán magánkézbe vannak a szolgáltatóink...gáz, villany, olaj, telefon stb... nagy része(ezektől függünk)!!! Ráadásul európai nyugati szintű árakat diktálnak szabadon, mert őket aztán nem érdekli te meg én mennyiből élünk Magyarországon!!! Mivel függünk tőlük ezzel ők maximálisan visszaélnek!! Állami kézbe kéne mindent újra vissza venni és a pénzünk amit számlákra fizetünk, nem menne ki külföldre hanem maradna az országunkban! Nem élhetsz jobban mint 10-20 éve vagy nem tudod hogy akkor mennyit ért a pénzünk. Lassan a legutolsó lesz a devizában, régen erős közép mezőnyben voltunk! Akkor 1 fizetésből még számlákat fizettél, családot etettél és még nyaralni is mehettél nyáron ha igényelted meg általában volt 1 hétvégi telek. Most egy fizetésből szoba-konyhás számlákat fizetsz ki ha sikerül ,meg éppen hogy beosztod magadnak a hónapra ha sikerül vagy esetleg kölcsön kérsz hogy kihúzd fizetésig...és így kezdődik minden hónapban elölről minden! Mint egy mókus kerék..semmi extra ja és rengeteget melózol cserébe! Következmény: állandó rágódás és feszültség az életünk.....
2010. márc. 14. 22:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!