Mi állhat a háttérben? Kivel rúgta össze Lajcsi a port? Vajon elverik ezt most rajta vagy kimossák valami "jaj elnéztük elnézést" szöveggel?
ebből is látszik, hogy amit a médiában mondanak, azt a sok ostoba be is szívja nagy levegővel.
miért lenne bármi köze Galambos Lajosnak a politikához?
ez egy hihetetlen egyszerű paraszt vakítás volt ő, és az ügyvédje részéről, hogy arra terelik a figyelmet ami a valódi tényeket, a több 10 milliós lopást a háttérbe szorítja.
Lajcsink a nevén és tulajdonában lévő ingatlanokból lopta a közművet, és lebukott.
ráadásul még meg is vesztegette a közműves embereket, akik felfedezték a lopást.
akkor most nem értem, ha maga a pápa is dobta volna fel, akkor is loptak és vesztegettek, ennyi.
Nem értem, h miért kellett ennek az embernek lopni az áramot?! Szerintem majd el lesz simítva az ügye, mint Stólnak, majd alázatosan bocsánatot kér...
Lehet nem is az áramlopás volt a legnagyobb probléma vele, hanem vmi politikusnak nem tetszett...
persze, hát egy dolog h lopott, na de ez alapján minden harmadik házban lakót le lehetne csukni sztem. szal vmi van itt még pluszban a háttérben.
a kérdésre meg: ne viccelj, mi az ami ma Maon nincs összefüggésben a politikai érdekkörökkel?
Amíg futott a szekér az MSZP-nek, addig úgy tudom erősen Mszp-s volt.
A 2010-es kormányváltás óta eléggé semlegesnek tűnt politikailag.
Tény, hogy nem állt a tribünön a Fidesz választási győzelme után Orbán mögött és a Bálnában sem volt ott, de nem is kiabált rájuk kígyót-békát.
Gondolom az "élni és élni hagyni" taktikáját választotta.
Nem hinném, hogy ez most politikai ügy lenne, ez egy szimpla, "különösen nagy értékre, üzletszerűen, folytatólagosan elkövetett" történet.
Az már más kérdés, hogy ha Lajcsinak meg lett volna a kapcsolat a legfelsőbb Fidesz körökhöz, akkor nagy valószínűség szerint most a haja nem görbül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!