Vajon 5 év múlva mennyi lesz a Magyarország lakossága?
Mert én is külföldre készülök és még rengeteg másik fiatal. Ráadásul én külföldön a hosszabtávú tervemnél munkahelyeket is szeretnék teremteni amit itthon nem lenne érdemes.
Mindenki megy ki nyugatnak,északnak,északnyugatnak. Szerintem már csakis a legelveteműltebb hazaszeretők maradnak itt vagy a felsőbbréteg.
#9 Lehet, hogy tényleg így lesz, mert ha ezekről a helyekről lelép az összes vadember, és teljesen elnéptelenednek, akkor a civilizált fehér emberek élhető hellyé tehetik őket.
#10 Van még pár ország, ahol ezeket a vadembereket nem fogadják be, vagy csak nagyon kis számban. Elsősorban Amerikában és a Távol-keleten vannak ilyen helyek.
A cigányokkal nem lehet mit csinálni, ők ugyanúgy alkalmatlanok az emberi társadalomba való beilleszkedésre. Hermetikusan el kell zárni őket az emberektől.
Eritrea? Onnand én is azonnal menekülnék.
Pakisztánban meg az emberek egy része bőven a nyomorban él. Afganisztánban, Irakban a szélsőséges csoportok jelen vannak ugyanúgy, mint Szíriában
Itt Magyarországon a migránsok száma nem fogja meghaladni az 1000 fős lélekszámot.
USA-ban tapasztalataim szerint a feketék normálisak. Sőt egy részük normálisabb, mint egy fehér. (attól még vannak gettók meg rosszabb feketék)
A romák meg elég nehéz kérdés. Ismerek kevés normális romát meg ismerek rengeteg olyat aki kultúrálatlan, veszélyes aljabűnöző
Külföldre készülsz?
Nem akarom elvenni a lelkesedésed, de 5-10 év múlva már ide fognak menekülni a németek, mert akkorra már több lesz a muszlim nyugat-Európában. :D
Nem kamu, addig jönnek illegálisan 10 millióan, családegyesítéssel meg még 40 millió rokon és szevasz, muszlim ország lesz Dojcsland.
azért mert te, és néhányan tervezitek a külföldi életet, hidd el ez csepp a tengerben.
semmit nem fog változtatni a demográfiai adatokon 5 éven belül.
és az a "mindenki megy ki nyugatnak" eddig is így volt.
csak mostanában felkapott téma lett a baloldali médiában, hogy ebből az országból "mindenki" elmegy a Fidesz miatt, bezzeg ha mi (baloldal) lennénk kormányon...
látszik amúgy, hogy fiatal vagy nagyon.
majd pár év múlva te is másképp látod a dolgokat, és nem a híres "nyugatban" reméled az anyagi sikereid és az életed értelmét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!