Nem értem ezt az új fordulatot a politikában, hogy ha Ausztria úgy akarja, akkor átengedhetjük a menekülteket?
Eddig is átengedhettük volna ha Ausztria és Németország nem fenyegetőzött volna a Schengeni kizárásunkkal.
De én ragaszkodnék ahhoz hogy gyalog menjenek mert ha buszoztatják őket akkor télen sem fognak elfogyni.
Igaz én leginkább már most hazazavarnám őket!
Nincs fordulat, a tétovaság és intézkedési ellenérzés, a szemléletek kuszasága változatlan.
De ez nem csoda, ha mindenki érzi, hogy megoldani nem tudja, a lehető leginkább szeretne kimaradni belőle, de nem tud, ha sejti, hogy a problémát a helyszínen (az érintett háborús övezetekben) lehetne megoldani, de az még reménytelenebb. Ilyenkor mindenki csak a saját érdekeit nézi, a saját habitusa szerint szónokol, és naponta váltja a szöveget és cselekvést is, ahogy a pillanatnyi helyzet kívánja. Ha egyszer fogalma sincs, milyen lesz a holnap, de meg kell felelnie a választóinak, mert azok jóvoltából van, ahol van. És ez igaz egész Európára kelettől nyugatig és déltől északig. Csak a szólam más kicsit, a tartalom nem nagyon.
Magyarországra hetente jön kb. 21,000 menekült, s mikor s kritizálják hogy hogy bánik a menekültekkel, s mekkora nyomorba vannak ott, világ szenzáció meg minden.
Aztán megérkezik Németországba az első nagyobb hullám, s azt nyilatkozzák hogy hát ők nem tudnak ennyi embert ellátni, mert ők max. 7000re számítottak, nem 13.000.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!