Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Baloldali magyarok, mennyiben...

Baloldali magyarok, mennyiben azonosúltok a DK & Gyurcsány migránspolitikájával?

Figyelt kérdés
Úgy értem a párt mennyiben fedi le a szavazói véleményét?
2015. szept. 24. 08:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

A párt sohasem fedte le a szavazói véleményét. Sőt ez igaz minden pártra.

A dolog mindig úgy működik, hogy a vezér (néha vezérkar) kialakít egy állás pontot, és beadja a választóinak. Ha a dolog jó és hihető, akkor könnyen, ha rossz és hazug, akkor több profizmus és mellébeszélés kell.

Amúgy a DK-nak nem migránspolitikája van, hanem hatalomnövelő politikája, amit most éppen a migránsokon át gyakorol, mert ma ez az izgalmas téma.

2015. szept. 24. 09:33
 2/12 anonim ***** válasza:

Én arra is kíváncsi lennék (mindennemű provokáció nélkül mondom), hogy hogyan fér össze az hogy 2004-ben attól féltek hogy majd több millió román elveszi a munkahelyünket és tönkreteszi az életünket, most pedig támogatják a bevándorlást?

Az én korosztályomban egy DK-szavazót ismerek közelről, de ő csupán családi okokból szavaz rájuk, így nem tudott értelmes választ adni.

2015. szept. 24. 09:51
 3/12 anonim ***** válasza:
39%

A "bal"oldal óriási tragédiája úgy foglalható össze, hogy jött a Jobbik, és egy csomó emeszpés felismerte, hogynemcsak orbánt utálja, hanem a többi cigányt is. Azóta megszűnt a tömegbázis, összeomlott a társadalmi beágyazódottság, és ez radikaálizája a maradékot.

Magyarországon a "bal"(f..sz) oldalon kétféle ember (?) van: a beteg lelkű ostoba gyűlölködő , és a kádárista szemellenzős. Egyik se gondolkodik. Nem is képes rá. Ők nem azonosulnak semmivel, nekik az az igazság, amit megfelebezhetetlen elvtárs , pl. gy. fegyenc mond. Nekik nem kellenek bonyolult üzenetek, nekik nincs szükségük világképre, az ő világképük az, hogy a gonosz Zorbányt ki kell csinálni, és a drága jó kádár elvtárs langymeleg sörvirslis-trabantkiutalásos világát vissza kell hozni. Ők ezen túl agyilag nem képesek terjeszkedni.

Ilyen kérdésekkel, mint pl. miért jó az orazág telerakása koszosokkal, jöttmentekkel, csak azért nem lehet őket zavarba hozni, mert úgysem adnak rá választ. Ferenc testvér ezt mondtam, akkor úgy van. Megyek tüntetni a járókeretemmel, a gonosz Zorbány ellen, mert a nyakunkra akarja hozn a sok jöttmentet, de majd a jóságos feri megvéd minket. Válasz: - Nézze, ez pontosan fordítva van. Ferenc testvér akarja őket a nyakukra hozniés Orbán igyekszik a határokat lezárni Erre részükrőla válasz: - Hülye vagy , náci vagy, hazudsz, fideszbérenc. Ez erre a válasz.

2015. szept. 24. 10:14
 4/12 anonim ***** válasza:
96%

"Magyarországon a "bal"(f..sz) oldalon kétféle ember (?) van: a beteg lelkű ostoba gyűlölködő , és a kádárista szemellenzős. Egyik se gondolkodik."

Érdekes, mert se én, se a baloldali ismerőseim nem szeretjük kádárt és nem szoktunk gyűlölködni.

2015. szept. 24. 10:24
 5/12 anonim ***** válasza:
A kérdésre válaszolva... nem igazán értek vele egyet.
2015. szept. 24. 10:25
 6/12 anonim ***** válasza:
Baloldalinak tartom magam, de semennyire. Ugyan-úgy nem akarok hogy idejöjjenek, és nem szimpatizálok velük mint ahogy a jobbosok sem.
2015. szept. 24. 10:49
 7/12 anonim ***** válasza:

"Érdekes, mert se én, se a baloldali ismerőseim nem szeretjük kádárt és nem szoktunk gyűlölködni."

Mindenki magából indul ki!

2015. szept. 24. 11:09
 8/12 anonim ***** válasza:
Semennyire nem fedi le, ellentétes vele. De nemcsak a migránspolitikája. A DK nem baloldali, csak a neve az.
2015. szept. 24. 12:10
 9/12 anonim ***** válasza:
semennyire. Ez a menekült ügy megint egy ütőkártya Orbán kezében, hogy szavazókat vigyen el a baloldalról
2015. szept. 24. 12:26
 10/12 MolotovPunk ***** válasza:

Én nem nagyon tudom azt elképzelni,hogy igazi vérbeli baloldali emberkék a Jobbikra szavaznának.

Aki igazán baloldali az ugyanúgy valamelyik balos pártra szavaz.MSZP-DK-Együtt- vagy LMP.

A vérbeli fidesz szavazóknál is ez a helyzet,csak azok maradnak pártjuknál.

És valószínűleg én soha sem fogok szavazni a Jobbikra.

Tehát nekem marad valamelyik baloldali párt.

2015. szept. 24. 12:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!