Magyarországot kizárhatják az EU-ból ha továbbra is így vágja maga alatt a fát?
"nyugaton erős bal, illetve liberális szélsőbaloldal van leginkább hatalmon."
Ez erős tévedés! Az Európai Néppárt a legerősebb az Európa Parlamentben, ami jobboldali párt és nem mellesleg a Fidesz is tagja!
Arra nincs forgatókönyv, hogy hogyan és miért lehet egy országot kizárni az EU-ból, mert egyszerűen nem gondoltak arra, hogy szükség lehet ilyen szabályozásra, ilyen jellegű szankcióra. Viszont én nem dőlnék hátra kényelmesen a fotelban, mert ez csak elhatározás kérdése és ha úgy van Magyarország pik-pak kívül találhatja magát az EU-n.
Az Unió lehet, hogy elveszítene minket, mint piacot, de összességében nem biztos, hogy rosszul járna, hiszen ne feledjük el, hogy hirtelen megspórolná azt a 3000 milliárd forintnyi eurót is az európai adófizetőknek, amit a következő 7 évben kívánnak nekünk utalni, plusz nem pályázhatnánk EU-s pályázati forrásokra, beruházásokra sem.
Ránk nézve sem lenne jó: egyből mindennek megugrana az ára az újból bevezetésre kerülő vámok miatt, lőttek a szabad munkaerő-áramlásnak, plusz egyetlen európai cég se jönnek ide munkahelyet teremteni. Szóval én nem annyira kekeckednék az EU-val.
Kizárni? Nem hinném. inkább sokan kilépnének belőle. Oké a " sok EU - us " támogatás...
Eddig még ebbe a honfoglalós ügyben Mi próbáltuk a legtöbbet tenni.
Hogy ez JÓ vagy Nem??
Tisztelt EU se ajánlott / tanácsolt szinte semmit.. Mi a frászt tehettünk volna. Így legalább a rendes úton tudnak ( nem akarnak ) bejönni.
És úgy tudom a közúti határátkelő nem lett lezárva általunk. Már amennyire tudom követni a dolgokat.
Istenem.... adná a Jósiten hogy kizárjanak már bennünket :D
abból szar-tartáyból ami az Eu nevezett koszfészek és szellemi fertő.. bár jobb szeretném ha magunk lépnénk ki végre.
10-18 agyhalott vagy, tipikus úristen milesz beszari.
itta föld, az emberek, munkaerő tenni akarás..mi baj lehet?
Ki kell lépni és újragondolni a magyar gazdaságot.
rengeteg élelmiszert meg ehet termelni a magyar földeken, valószínűleg többször annyit mint amennyi a magyar népességnek kell.
A 'felesleget' el kell adni.. keletre főleg. Csak a mezőgazdaságból MO skandináv szintű jóléti állam lehetne, és lesz is hamarosan.
16-os, bár igazad lenne...
Kgst - és időkbe úgy emlékszem önellátók voltunk.
Nem volt primőr paradicsom, paprika. Éhen nem haltunk, nem kell legalább a permetezett cart megenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!