A Jobbik jelenthet-e veszélyt a demokráciára? (alul)
Figyelt kérdés
Ha most, vagy legközelebb a Jobbik nyer, akkor négy év alatt át tudja-e szervezni, meg tudja-e erősíteni a rendőrséget, csendőrséget, katonaságot, Magyar Gárdát, stb. annyira, hogy a demokratikus választások rendszerét, a többpártrendszert lecserélje diktatúrára?2010. márc. 13. 23:51
31/38 anonim válasza:
A Jobbik maga a demokrácia. A többi párt jelent.
32/38 anonim válasza:
Mindig is furának tartottam az ilyen kérdéseket...az Európai Unió tagjaként és Nato tagországként majd szerinted esélyesek leszünk egy fasiszta vagy bármilyen diktatúrára? Meglett az eredménye az MSZP-SZDSZ hülyítésének. Elszomorító, hogy vannak akik fogékonyak erre. A kérdésre válaszolva:
Szerintem a Jobbik nem jelent veszélyt a demokráciára, sem most sem pedig később. Képtelenség.
33/38 anonim válasza:
Ha kétharmadhoz jut, akkor bárki alá tudja ásni a demokratikus rendszert, plusz, én élek a gyanúval, hogy a mentelmi jog eltörlését is azért erőltetik, hogy ha egyszer valami csodának köszönhetően összejön nekik a többség, lecsukathassák az ellenzéket.
34/38 A kérdező kommentje:
Szerintem a Jobbik az EU-ból is meg a NATO-ból is ki akar lépni.
2010. márc. 14. 14:48
35/38 anonim válasza:
14:45:
Bár csak úgy lenne, ahogy mondtad.....
Már a lecsukatással kapcsolatban.És teljes vagyonelkobzás is kellene.
36/38 anonim válasza:
Nem jelent veszélyt, mivel most nem fog kormányozni, négy év múlva meg már a parlamentbe sem kerül be. Szépen kidurran ez a lufi is, mint a többi. Kár tőlük rémüldözni.
38/38 anonim válasza:
Ausztriából sem vált diktatórikus állam, pedig ott is jobboldaliak tevékenykedtek nem is annyira régen, de gondolom ezzel mindenki tisztában van. Egyébként mire fel ez a nagy rémüldözés? Olyan hülyék vagytok mint az amerikaiak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!