Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik jelenthet-e veszélyt...

A Jobbik jelenthet-e veszélyt a demokráciára? (alul)

Figyelt kérdés
Ha most, vagy legközelebb a Jobbik nyer, akkor négy év alatt át tudja-e szervezni, meg tudja-e erősíteni a rendőrséget, csendőrséget, katonaságot, Magyar Gárdát, stb. annyira, hogy a demokratikus választások rendszerét, a többpártrendszert lecserélje diktatúrára?
2010. márc. 13. 23:51
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Az MSZP is mondott mindent,de semmi sem lett úgy,mert azok csak szavak voltak,de ha figyeljük a pártokat,akkor nem úgy tűnik,hogy leginkább a Jobbik természete vezethet diktatúrához?Olyan ellenzéket nem tűrően,fenyegetően viselkednek.Én nem tudom,az is lehet,hogy igazuk van,csak szerintem nem kellene militarizálni.
2010. márc. 14. 10:01
 22/38 anonim ***** válasza:
bocs de ez kitérő válsz volt. a kérdéseimre válaszolj!
2010. márc. 14. 10:09
 23/38 anonim ***** válasza:
Hát igen... nem is tudom ki mondott olyat, hogy 10év alatt 1millió munkahely. (nem az a gond, hogy 1millió munkahely, hanem hogy előre rendezkednek)
2010. márc. 14. 10:10
 24/38 A kérdező kommentje:
Úgy van,ahogy mondod,de akkor most meg vagyok nyugodva? Most még nem lehet tudni,hogy a Jobbik bosszúhadjárata alatt kiknek fog bilincs kattani a kezére.
2010. márc. 14. 10:19
 25/38 anonim ***** válasza:

ez azt jelenti, hogy a jobbik még mindig demokratikusabb és együttműködőbb mint a fidesz. persze most nem nevezem együttműködésnek azt, hogy a fidesz képes az mszp-vel együtt titoktörvényt szavazni.

szerinted bármelyik fideszes vagy mszp-s parlamenti politikus is érdekelne, hogy lecsukják?

mellesleg nem kell féltened őket. Ha egyszer a jobbik nyer, akkor azt fogod látni, hogy egy halom politikus menekül el külföldre.

2010. márc. 14. 10:27
 26/38 anonim ***** válasza:
50%
Nem hiszem, hogy a demokrácia olyan jó lenne,az csak egy szó. Jelen pillanatban sincs demokrácia, már ott tartunk, hogy megmondják, hogy mit mondhatunk( holokauszttagadás) még ha hülyeség is.Én nem kapaszkodok egy ilyen demokráciáért, ahol ilyen Hagyó féle mangalicák, vagy Orbán Viktorok tudnak érvényesülni.
2010. márc. 14. 11:13
 27/38 anonim ***** válasza:
40%

"Most még nem lehet tudni,hogy a Jobbik bosszúhadjárata alatt kiknek fog bilincs kattani a kezére."

csak a bűnösöknek megnyugodhatsz

2010. márc. 14. 11:53
 28/38 anonim ***** válasza:
50%

A Jobbik jelenthet-e veszélyt a demokráciára?

Ez megjósolhatatlan, és valószínű, hogy nem.

De megvan benne a veszély, és ez már épp elég ahhoz, hogy felelősen gondolkodó, demokráciáért elkötelezett választó ne támogassa őket.

2010. márc. 14. 13:05
 29/38 anonim ***** válasza:
46%
Aki "igen"-nel merészelt válaszolni, azt mindet lepontozták. No comment.
2010. márc. 14. 13:24
 30/38 anonim ***** válasza:
34%

Igen jelenthet. Ha a fafejűségükre, meg a csendőrségre gondolok.

Amugy ez nem demokrácia, hanem egy f*s! Inkább nevezném én ezt diktaturának. Mert sz*nak bele h ki hogy él meg a fizetéséből, munkaerő kihasználás van. A politikusoknak gazdasági érdekük van h minél kiszolgáltatobbá tegyék a népet, még olcsóbb lesz a munkaerő, a félelem meg megbénit mindenkit.

Felülről erőszakolják ránk a megszorításokat, meg a nyugatot minden kolát nélkül. Szerinted ez demokrácia?

Akkor inkább a Jobbik diktaturája, ha ő az emberi értékeket képviseli, nem pedig pénzközpontú. Fontos a pénz, de vannak más értékek is a világon!!!

Amugy én se értek egyet azzal, hogy megmondják mit gondoljunk, de itt annyira liberális lett az emberek viselkedése, meg önző haszonlesző, hogy pont egy ilyen radikális pártra van szükség, hogy jó irányba terelje a népet, mégha nagyon határozott eszközökkel is.

2010. márc. 14. 13:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!