Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mai hír :Gyurcsány szerint: A...

Terményes kérdése:

Mai hír :Gyurcsány szerint: A honvédséget bevetni emberiesség elleni bűntett. A magyar tüntetőkre lövetni nem az?

Figyelt kérdés
Volt miniszterelnökként bár a magyarokért aggodna úgy, mint a migránsokért.

2015. szept. 22. 00:19
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

.... Mindenkinek köszönöm a választ !

Szabadlábon… Alighanem igazad van.

Szakszerűség ? Olasz turistákat, idős hölgyet, gyanútlan járókelőket , stb… otthonról hozott eszközökkel ( vipera ) szakszerűen. Agyba – főbe vertek. Persze nem biztos, hogy a rendőrök, mert azonosító jelölés az sokukon nem volt. Minden esetre a rendőrség soraiban védték a nagy magyart. Ezért jár a fizetés emelés ?

Én is csőcselék voltam, azzal a több ezer emberrel együtt, kik a szabadságharc 50. évfordulóját jött az Asztóriához megünnepelni ? Nem borogattunk kukát a A Deák téren . Nem szegültünk ellen rendőri intézkedésnek ! Mégis a tömegbe lőtték a gránátot. ( Láttam a katonai járműre szerelt nagy hatótávolságú gránát vetőt ) Akkor nem aggódtak, vannak-e a tömegben nők, gyerekek , betegek,idősek !

Úgy érzem” foglalkozni kell vele „ amíg ez az ember a parlamentben űl. Amíg saját országát, Brüsszelben mószerolja. Amíg lehetősége van egy számára szimpatikus pártot sok millióval támogatni. Amíg a hívei ,volt kenyéradó pártjának vezetőjét nem engedik szóhoz jutni. Folytathatnám…

Valóban nincs ellenzéki párt akire szavazni lehetne. Ám választásokon, akár néhány százalékos pártok is összefoghatnak,( láttunk ilyet ) és sok lúd disznót győzhet ! De jaj annak az országnak,melyet olyan párt(ocskák) irányítanak kiket csak a hatalomvágy hajt .

Igen. Bevált recept: Mindegy mit írnak rólad, csak a címlapon légy.

Ez a bohóc veszélyes.

Illegálisan tüntető felhergelt náci banda ? Az OPNI- ba kéne,hogy befogadjanak,de Gyurcsány azt is bezáratta . Abban sem volt igaza, mert a sok ellátatlan, gondot okoz a családjának is, meg a társadalomnak is. Taglalhatnám mi lehet a következménye az Európát elözönlő idegen vallásnak, és kultúrának.

Ám csak egy esetet említek . Az afrikai partokról elindult menekült csoport iszlámhívő tagjai, cápaeledelt csináltak a hajójukon lévő keresztényekből . Te befogadnál egy ilyen társaságot ? Mivel senkinek sincs halovány segédfogalma sem arról. Kik ? Milyen szándékkal ? Hányan? Milyen eszközökkel ?Netán fegyverekkel ?( Egy hátizsákban akármi lehet ) jönnek . Egy ilyen brigád nálad is megjelenhet !És nem tudnál mit tenni, mert téged nem védenének úgy mint az Apró villa lakóját.

Igaz is ! Tudja valaki mi lett a sorsa az említett gyilkosoknak ?

Szerintem az USA érdeke Európát meggyengíteni. Ehhez e földrészen egy puska golyót sem kell kilőni,és a dolgot sokkal olcsóbban el lehet intézni.

Kinek soraira nem reagáltam azoktól elnézést kérek.

2015. szept. 23. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!