Napi 10. 000 migránsnál tartunk csak Magyarországon keresztül, mi lesz, ha még többen jönnek?
Figyelt kérdés
Annyi jármű sem lesz már, amivel szállítsuk őket, az élelemről és a többiről már ne is beszéljünk!2015. szept. 21. 13:38
1/10 anonim válasza:
2/10 A kérdező kommentje:
Igen! A házam körül van személyes határvédelem, köszönöm! :)
2015. szept. 21. 13:47
3/10 anonim válasza:
Hát ha 10000-nél is többen, mondjuk 12000-en jönnének, akkor bizony lehúzhatjuk a rolót, elpusztul Magyarország, belefulladunk a migráncsok tengerébe.
De hátha Orbán Viktor Miniszterelnök Úr kitalál még valamit, amivel sikerül elhárítani ezt a szörnyű végzetet. Harmincezer éve élünk a Kárpát-medencében, én nem akarom, hogy most az EU és a migráncsok kettős szorításában kelljen kivéreznie ennek a sokat szenvedett, nagyra hivatott kis népnek!!
4/10 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok mit gondolnak azok, akik arról magyaráztak pár hónapja, hogy ugyan már kit zavar az a napi 300-400 szerencsétlen.
5/10 anonim válasza:
Katasztrófa lenne, reméljük felébred az EU csipkerózsika álmából. Amit most csinálnak, az ugyanolyan végletes és végzetes őrültség, mint a fasizmus volt. Az volt az egyik véglet, ez a másik. Mindkettőnek gyilkolászás lesz (lett) a vége.
6/10 anonim válasza:
Az Eu majd kivédi a helyzetet. Magyarország az uniós határ. Egy egyezmény értelmében egy adoot ország mindig visszaküldheti a "menekülteket a küldő országnak. Pl. németek osztrákoknak, ők meg nekünk. Mi meg nem tudjuk majd hova visszaküldeni. Szerbia nem EU-s mország. Megmondták, akár fegyverrel is megakadályozzák, hogy MO. visszaküldjön hozzájuk migránsokat. Egyébként ny-Európa érdeke, hogy Magyarországot tönkretegye, a német sajtó szinte csak negativ kommenteket közöl, hogy itt milyen embertelenül bánnak a "menekültekkel". Régi bevált taktika ha a másikat befeketitem akkor én jobb vagyok. Szerintem nagy bajban vagyunk.
7/10 anonim válasza:
A Németországból való visszaküldést illetően abban reménykedhetünk, hogy maguk a bevándorlók sem akarnak hozzánk jönni, mert ők a pénzért mennek nyugatra. Azt itt biztos nem fognak kapni. És az akaratukat eddig elég jól érvényesítették minden törvénnyel szemben is.
8/10 anonim válasza:
"Kíváncsi vagyok mit gondolnak azok, akik arról magyaráztak pár hónapja, hogy ugyan már kit zavar az a napi 300-400 szerencsétlen."
Semmit, önálló gondolatuk nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!