Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit fognak csinálni a migránso...

B.Ági kérdése:

Mit fognak csinálni a migránsok a számukra szokatlan hidegekben és fagyos időkben?

Figyelt kérdés
Vagy majd bennünket zavarnak ki a házainkból, mert nekik kell a hely?

2015. szept. 20. 18:43
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
# 5-ösnek: Azt hiszem tévedsz. Ha így megy tovább, akkor inkább mi leszünk a tüzelőanyag.
2015. szept. 20. 19:23
 12/25 anonim ***** válasza:
88%
Sosem fogom megérteni, hogy aki ezt a "beköltöznek és elveszik az otthonunkat" szöveget indította az el is hiszi amit kitalált vagy csak direkt hergelni akarta a népet? És Ti aki ezt itt osztjátok, ezt Ti magatok is komolyan gondoljátok? Már miért kellene Neked bárkit is befogadni, ha te magad nem akarod, hogy ott legyen?!
2015. szept. 20. 19:28
 13/25 A kérdező kommentje:
Mond #12-es, éltél Te a világháboru utáni években? Ha ebbe belegondolsz, azt hiszem a félelem nem is alaptalan.
2015. szept. 20. 19:34
 14/25 anonim ***** válasza:
25%

hibernálódnak, aztán tavasszal az újabb népvándorló hullám majd kiolvasztja őket :)

hidd el, a sok liberális baloldali szervezet gondoskodni fog róluk, hogy 20-30 ezer forintos sátrakat, és 15-20 ezer forintos thermo hálózsákokat kapjanak, amit majd elégethetnek a röszkei és horvát határnál, mikor úgy gondolják hogy megint lázadozni kéne egy kicsit :)

úgyis kapnak utána újat, nincs itt semmi gond.

2015. szept. 20. 19:44
 15/25 anonim ***** válasza:
38%
Most is a világháború után élek:D Viccet félre téve, nem értem, hogy mire gondolsz kérdező! Fejtsd ki kérlek!
2015. szept. 20. 19:46
 16/25 A kérdező kommentje:
Fölöslegesnek tartom az aggályaimat bővebben kifejteni, mert ha átélted ezeket az éveket és tájékozott vagy ezekről az időkről, akkor világos a félelmem.
2015. szept. 20. 19:58
 17/25 anonim ***** válasza:
Tájékozottnak tájékozottnak tartom magamat, és én pont ezért nem tartom megalapozottnak a félelmedet. Minden csak nézőpont kérdése. De mivel nem vagy hajlandó kifejteni a gondolataidat, így valóban nincs értelme erről beszélni. Csak akkor már azt nem értem, hogy ha állítasz valamit, én hangot adok egyet nemértésemnek, és megkérlek rá, hogy fejtsd ki, hogy miért gondolod úgy ahogy, akkor miért nem tudod elmagyarázni?! Így talán megérthetném és véleményezhetném. Én biztosan tanulnék, de lehet a véleményem alapján még Te is. De ha nem, hát nem...
2015. szept. 20. 20:03
 18/25 anonim ***** válasza:
Akkor azonnal felmérik, hogy itt hideg van és ezért itt szar, majd nagy felháborodással tovább mennek, melegebb éghajlat felé.
2015. szept. 20. 20:09
 19/25 A kérdező kommentje:
Gondolod?
2015. szept. 20. 20:25
 20/25 anonim ***** válasza:
Remélem, megfagynak, mint a szúnyogok.
2015. szept. 20. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!