RTL Klub, Fókusz, "menekültek" = előnyös üzlet? Ezek teljesen megzakkantak?
Joguk van hozzá, neked meg jogod van nézni őket meg nem nézni őket.
Sőt, nekem is jogom van azt gondolni a kereskedelmi csatornákról és a nézőikről azt amit akarok, de nincs jogom leírni, mert törölnék a válaszomat :D
Rtl=Nemeto=libsi media
Ha akarnanak sem tehetnek meg, hogy barmi rosszat is allitsanak "szegeny menekultekrol". A nagyfejeseknek nem tetszene.
Vannak akiknek tényleg előnyös üzlet ez:
# 10/16 Időpont ma 20:46
Jah, gondolom petike szomszédja meg futsallpajtása is csak baromság meg véletlen egybeesés, meg csak és kizárólag a fityisz szapulása. Ilyen szinten azért nem volt, ahogy te hazudod.
#sokadik:
Drábik meg lol. Aki komolyan veszi arról már véleményt se lehet mondani mert egy sejtnél is kevesebbű.
tegnap 23:58
Elvégre minek higgyünk egy ilyen Drábiknak (aki nem egyszer be tudta bizonyítani amit mondott és mindig elmondja a miérteket) ha hihetünk az igazmondó politikusoknak és a mindig valóságot mutató indexnek, 444-nek stb.-nek. Ugye?
Meg különben is erről a Drábikról sem az éjjel-nappal Budapestben, sem a barátok közt-ben de még csak a való világban sem hallottam volna, tehát ez akkor nyilván azt jelenti, hogy büdöskonteószéljobberantiszemitanáci. Erre célzol, nem?
# 16/16 Időpont ma 15:22
Drábuci még soha nem bizonyított semmit. Ugyanakkora konteós marha mint a világpanorámás értelmiseggi akinek nem vagyok hajlandó megjegyezni a nevét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!