Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » RTL Klub, Fókusz, "menekültek"...

RTL Klub, Fókusz, "menekültek" = előnyös üzlet? Ezek teljesen megzakkantak?

Figyelt kérdés
Az RTL Klub, hogy bírja ezeket az embereket még egyáltalán menekülteknek nevezni? De még sajnáltatják is őket, értem én, hogy liberálisok, na de ennyire. Ezek nem akarják abbahagyni a parasztvakítást? És akik ott dolgoznak azok el is hiszik azt amit mondanak?

2015. szept. 19. 19:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Joguk van hozzá, neked meg jogod van nézni őket meg nem nézni őket.

Sőt, nekem is jogom van azt gondolni a kereskedelmi csatornákról és a nézőikről azt amit akarok, de nincs jogom leírni, mert törölnék a válaszomat :D

2015. szept. 19. 21:29
 12/18 anonim ***** válasza:
72%

Rtl=Nemeto=libsi media

Ha akarnanak sem tehetnek meg, hogy barmi rosszat is allitsanak "szegeny menekultekrol". A nagyfejeseknek nem tetszene.

2015. szept. 19. 22:52
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2015. szept. 19. 23:09
 14/18 anonim ***** válasza:

Vannak akiknek tényleg előnyös üzlet ez:

[link]

2015. szept. 19. 23:14
 15/18 anonim ***** válasza:

# 10/16 Időpont ma 20:46

Jah, gondolom petike szomszédja meg futsallpajtása is csak baromság meg véletlen egybeesés, meg csak és kizárólag a fityisz szapulása. Ilyen szinten azért nem volt, ahogy te hazudod.

#sokadik:

Drábik meg lol. Aki komolyan veszi arról már véleményt se lehet mondani mert egy sejtnél is kevesebbű.

2015. szept. 19. 23:58
 16/18 anonim ***** válasza:

tegnap 23:58

Elvégre minek higgyünk egy ilyen Drábiknak (aki nem egyszer be tudta bizonyítani amit mondott és mindig elmondja a miérteket) ha hihetünk az igazmondó politikusoknak és a mindig valóságot mutató indexnek, 444-nek stb.-nek. Ugye?

Meg különben is erről a Drábikról sem az éjjel-nappal Budapestben, sem a barátok közt-ben de még csak a való világban sem hallottam volna, tehát ez akkor nyilván azt jelenti, hogy büdöskonteószéljobberantiszemitanáci. Erre célzol, nem?

2015. szept. 20. 15:22
 17/18 anonim ***** válasza:

# 16/16 Időpont ma 15:22

Drábuci még soha nem bizonyított semmit. Ugyanakkora konteós marha mint a világpanorámás értelmiseggi akinek nem vagyok hajlandó megjegyezni a nevét.

2015. szept. 20. 15:41
 18/18 anonim ***** válasza:
Sosem voltak normálisak, meg gondolom ezt az instrukciót kapták a főnökeiktől.
2015. szept. 20. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!