Semmit nem tudok erről a migráns határzáras határátlépős témáról! Van aki felvilágosítana miért történik ami történik?
Egy történet ami talán érdekes:
A törökök ajándékot küldtek a Magyar királynak II. Ulászlónak. A király beengedte a török királyt a várba a palotaőrséggel együtt! Ekkor este leölték a magyarokat és átvették az uralmat Magyarország felett.
Nézzetek szét egy fegyverboltban hetente cserélődik az árukészlet elfogynak a magyar lőfegyverek és tőrök. Unokabátyám is árusít pár ilyent és most hogy itt vannak a migránsok jobban fogy a készlete. :) Viszik haza a szuvenírt?
Szóval hogy indult ez az egész bevándorlás? Köszönöm.
Igen, majd a bevándorlóknak adnak el fegyvereket, amikor a magyarok sem vehetnek.
Öregem, hogy mennyi idioten van ebben az országban. Nem csoda, hogy itt tartunk.
Összehordtál itt mindent...10-szer olvastam el mire megértettem mit akarsz.
Amúgy unokabátyád akkor jelentsd fel a rendőrségen, mivel lőfegyvert nem árusíthatna akárkiknek. Csak engedéllyel, fegyvertartásival. (Lőfegyvert írtál nem gáz- és riasztófegyvert)
Érthetőbben nem tudod elmondani a bánatod?
A kérdés címe nem passzol ahhoz amit leírtál hozzá. De közben mondatonként ugrottál más témára és történésre.
#3: nem lőfegyvert hanem tőrt árusít és a rendőrök is az ő tőrét használják amúgy van mindenre engedélye!
-: Még mindig nem kaptam választ a kérdésre csak kritikát a megjegyzésemre! Mikor kapok választ? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!