Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért a Római Birodalom...

Miért a Római Birodalom bukása, és az akkori nagy népvándorlás jut eszembe a mai helyzetről?

Figyelt kérdés
2015. szept. 19. 01:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A két helyzet össze sem hasonlítható egymással.

Akkoriban árják vándoroltak, most a májrák vándorol.

2015. szept. 19. 08:12
 12/12 anonim ***** válasza:

@ 5.:

"444-ről tájékozódok, nem a kuruczról"

Utóbbit helyeslem, az előbbit nem annyira. Egyetértek a 9-essel. (Helló :)

"nem szeretem a barna bőrű embereket (...)"

Az általánosítás soha nem jó. Szerintem ne folyjunk bele túlságosan, de ne egy-két (száz, ezer, tízezer) rossz példa alapján ítélj meg egy kb. 5-800 ezres csoportot. Neked (nekem, másoknak) sem esik jól, amikor azt mondják, a magyarok lusták, buták, lopnak-csalnak. Pedig sokakra igaz, de nem mindenkire.

"És csak nem szeretném ha még több ilyen dolgos és becsületes ember telepedne le európában"

Ingyenélőket senki nem szeretne. De megint a kiindulási alapod rossz, mert valahonnan azt hallottad/olvastad, hogy "ezek" nem akarnak dolgozni, csak a segélyekért jönnek.

Bizonyára vannak közöttük ilyenek és olyanok is.

@ 6.:

Örülök, hogy ennyire jól ismersz. És bizonyára te vagy a mindentudó, nálad van a bölcsek köve. Felőlem rettegj csak nyugodtan tovább.

@ 10.:

"Miért kell idekeverni a zsidókat?"

Ugyanazért, mint a többit is a felsorolásban: példaként.

(Ha a szokásos humoros kedvemben lennék, akkor kb. azt írtam volna, hogy nem én kevertem ide őket, hanem már vagy 10 éve elindultak a telepeseik, hogy elfoglalják tejjel-mézzel folyó országunkat, csak még nem látható, hogy ideértek.)

2015. szept. 19. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!