Az Együtt miért ilyen vak menekültügyben?
Mást sem csínál az Együtt csak az Orbán fóbiájukat élik ki, tutujgatják a kövekkel dobáló, gyereiket védőpajzsként használó migránsok, hogy jaj szegények. Tudni kell én aztán abszolút nem vagyok Fideszes, sosem szavaztam rájuk és Orbán szimpatizáns sem, de a menekült kérdésben velük értek egyet.
Megértem, hogy ellenzéki párt, de hogy még ilyen krízis helyzetben se legyen együttműködés kormány és ellenzék közt, ne is csodálja, ha 1,5%-nál többet sosem ér el.
Az Együtt liberális párt.
Ez elég egyértelmű magyarázat.
Ne járassuk le a liberalizmust, mert ez nem az. Ez egy szélsőséges ideológia, ami a kisebbség érdekeit védi minden mással szemben, túlzásokba esve. Sajnos ez tapasztalható a világ ún. liberális közvéleményében, a sajtó nagy részében.
Az igazi liberalizmus nem ez. Nagyon nem.
Én nem is a liberalizmust szidtam.
Én liberálisnak tartom magam, de a menekültek befogadását teljes mértékben elutasítom. Alkalmazkodni nem akaró, barbár, követelző, agresszív, analfabéta néptömeg nem hinném, hogy hasznunkra válna. Itt most Európa a tét.
"Én nem is a liberalizmust szidtam."
Te tényleg nem, az elsőre reflektáltam. Úgy érzem, a liberális eszméket túszul ejtették ezek a pártok itthon is, külföldön is.
"Én liberálisnak tartom magam, de a menekültek befogadását teljes mértékben elutasítom. [...] Itt most Európa a tét."
Ezekkel egyetértek. Itt mindenkinek az érdekét masszívan figyelembe veszik a mondvacsinált liberálisok, csak éppen az európaiakét nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!