Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Direkt csinálják, hogy a nép...

Direkt csinálják, hogy a nép hajléktalan legyen?

Figyelt kérdés

Aki örökölt lakást az jól járt.

De mi van azzal aki nem, és felvette a hitelt aztán a bankok irreálisan megemelték a kamatokat.Így jöttek a tömeges kilakoltatások.A kilakoltatott emberek albérletbe próbálnak menni ,ami már kevesebb van mint ahány ember ezért akinek van az még gazdagabb akinek nincs az meg el van lehetetlenítve.Most az önkormányzati bérházakból pakolják ki az embereket ilyen-olyan okokkal.Miért próbál az" állam " mindenkiből egy csóró csövest csinálni?

2015. szept. 17. 19:41
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja és le maradt,hogy az önkormányzati bérlakásból csak lakoltatnak ,de ki nem adják .
2015. szept. 17. 19:46
 2/8 anonim ***** válasza:
48%
Akik nem örököltek lakást, vagy hitelre van lakása a családjának és anyagilag tönkrementek a bankok válsága miatt, azok többnyire kimennek külföldre. Nem csoda, hogy már 700 000 magyar fiatal dolgozik külföldön, de olyanokat is tudok, hogy családok költöztek ki.
 3/8 anonim ***** válasza:

Szimplán pont leszarják és mindenki a hasznot nézi.

Most azért kell imádkozni, hogy jól megfingassák az airbnb tulajokat, illetve, hogy az építőipar beinduljon aztán valami legyen.

4/8 A kérdező kommentje:
Szerintem az egy óriási hazugság ,hogy a BANKOK tönkre mentek.A bankok országokat tudnak tönkre tenni .
2015. szept. 17. 19:55
 5/8 anonim ***** válasza:

Eltörölték,hogy a cégeknél 2 milliós a bérflakon,szóval idáig a fejesek havonta max 2 milliót kereshettek plusz a prémiumokat,de ezután akár havi 5 milliót is kereshetnek.

Látod,hogy nem érdekli őket,a kisembereket letolják.

Egyébként Nyugat-Európában megéri lakást bérelni és nem megvenni a lakást,ugyanis a rezsi a fizetéshez képest alacsonyabb,mint itt Magyarországon.

Itt az albérlet plusz rezsi kombinációval a gatyád rámegy.

2015. szept. 17. 19:58
 6/8 A kérdező kommentje:
Szerintem jön majd olyan idő ,hogy nem lesz magántulajdon.
2015. szept. 17. 20:04
 7/8 anonim ***** válasza:

"Egyébként Nyugat-Európában megéri lakást bérelni és nem megvenni a lakást,ugyanis a rezsi a fizetéshez képest alacsonyabb,mint itt Magyarországon.

Itt az albérlet plusz rezsi kombinációval a gatyád rámegy."

Ezzel szerintem várjunk.

Nyugdíj ott se nagyon lesz, ez már tisztán látszik.

Nem tudom havi 500 euróból milyen lakást fognak bérelni meg élni.

Haza jöhet, de tb nélkül megint szarban lesz.

Én arra szavazok, hogy itthon kell venni egy nagy lakást Pesten, aztán ha jönnek a nyugdíjas évek, akkor lecserélni két kis garzonra, egyikben élni, másikat kiadni.

Aztán abból(meg aki tud fizet önkéntest) meg majd amit lök az állam x tízezret talán el lehet evickélni.

2015. szept. 17. 20:10
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

"".Most az önkormányzati bérházakból pakolják ki az embereket ilyen-olyan okokkal.""

Azokat rakják ki többszöri felszólítás után akik nem fizetik a lakbért vagy a rezsit - és nem "ilyen, olyan" okokkal.

2015. szept. 17. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!