Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik ellenzik a menekültek...

Akik ellenzik a menekültek bejövetelét, miért?

Figyelt kérdés
Normális válaszokat kérek. Nem vagyok kíváncsi a szélsőséges nézetekre. (Rasszista, vagy hasonlókra gondolok)
2015. szept. 17. 19:13
1 2 3 4 5 6
 11/55 A kérdező kommentje:

8# Az tényleg érdekes kérdés, hogy miért jönnek ennyire nyugatra. De most őszintén, ha már elhagyják az országukat és van lehetőségük, ki az aki Törökorszagban marad, mikor jöhetnek az Eu-ba is? Ez sem másabb, mint h a magyar fiatalok inkább kimennek angliába, németo-ba dolgozni sokszor annyiért, mint itthon ahhoz képest piti pénzért. És kevés magyar fiatal megy mondjuk ukrajnába még kevesebbért dolgozni.

Iszlám most is van magyarországon, ott sem mindenki az, vannak keresztények is.

És csak ismételni tudom magam, azt aki megérdemli, az idő úgy is eldönti ki az.

Terroristák? Tele van velük baszk föld is, meg skócia. Mégsem kell nekik útlevél, és attól h valaki baszk nem mondja senki h terrorista.

2015. szept. 17. 19:46
 12/55 anonim ***** válasza:
13%
Itt mindenki megette a kormány propagandát szépen, ezt bizonyítja a hozzászólásuk. Kivéve a kérdezőt Ő próbálja más szemszögből is nézni a dolgot de a legtöbben csak a médiából táplálkoznak. Sajnálatra méltó.
2015. szept. 17. 19:51
 13/55 A kérdező kommentje:

9# A végeredmény ugyan az. Rongálás, sérültek.

Ők legalább az életükért, családjukért csinálják ezt, nem egy hangfelvétel miatt. A futballszurkolókról már nem is beszélve.

Persze így is elítélendő, de semmivel sem rosszabbak mint azok az emberek voltak.

2015. szept. 17. 19:52
 14/55 anonim ***** válasza:
64%
12-es! Lehet. Más szemszögből nézve viszont lehet, hogy csak te nem látod be azt ami nyilvánvaló. Nézőpont kérdése, érted? :)
2015. szept. 17. 19:53
 15/55 anonim ***** válasza:
64%

Annyira feltudnak b*szni a magad félék meg az utolsó válaszoló is!

Nem valók ide! Nem értitek meg? Nem látjátok, milyenek?

Mondd, ha te az Ő országába mennél, szerinted te ezt megtehetnéd amit ők? Hozzájuk dobhatnád a vizet, élelmet? Tüntethetnél? Ellen állhatnál a rendőrségnek(ha lenne)? Hogyne! Ott meghalnál, már a határnál...

Én nem értem, miért kell provokálni, a hülye Maris a falu végéből is látja, hogy ez nem normális.

Nem szeretem ezeket az embereket, de az ilyen ostobákat,mint ti, egyenesen megvetem.

2015. szept. 17. 19:58
 16/55 anonim ***** válasza:
89%

Több oka is van. Először is megértem, hogy háború van ott, és ezért a családosok eljönnek. DE! Akik ide eljönnek, azoknak a 85-90%-a 18-34 éves férfi. Pont ők azok, akik ahelyett, hogy a Magyar rendőröket dobálnák téglákkal, a saját hazájukban harcolhatnának hogy rend legyen. Másodszor, úgy nem lehet bejutni egy országba, hogy a határzárt megrongálják, dobálják a Magyar rendőröket és katonákat, mert ők KÖVETELIK hogy bármilyen papír nélkül szabadon mozoghassanak Európában. Az nem működik, hogy olyan emberek jöjjenek tömegesen Európába és Magyarországra, akiket nem tudunk azonosítani hogy kicsodák, honnan jönnek. Harmadszor, egy menekültnek nem illegálisan kéne átlépni a határt, és nem neki kellene ULTIMÁTUMOT ADNI (vicc), hogy vagy beengedik vagy erővel bejön/éhségsztrájkolni fog... Örülnie kéne, hogy végre biztonságban van, és mindent el kellene hogy kövessen hogy befogadják... Erre nem az a mód, hogy téglákat hajigálva Allahu Akbart kiabálva gyújtogatva KÖVETELIK hogy beengedjék őket, VAGY KÜLÖNBEN ez meg az fog történni... Gondolj bele, háborús övezetből menekülsz, minden vágyad hogy végre egy másik országban nyugodtan élhess, és ahelyett hogy engedelmeskednél, és örülnél hogy egyáltalán elbírálják a kérelmed, gyújtogatsz meg rendőröket dobálsz.. Szerinted melyik ország fogadna be? Plusz, ha én háborús övezetből menekülök, akkor az első országban megállok ahol már nincs veszélyben az életem... Görögország, Macedónia, Szerbia? Nem, ők mindenáron csak Németországba/Svédországba (már ők se tudják) AKARNAK menni... És akkor a kulturális/vallási különbségekről csak annyit, hogy tudtad-e, hogy az Iszlám elítéli a melegeket (konkrétan halálbüntetés jár érte néhány helyen), na most szerinted ha bejönnek ide, letelepednek, egyik nap pedig odatévednek a pride-ra, akkor mit fognak csinálni???? Mert hogy nem fgnak alkalmazkdni itt semmilyen törvényhez, ezt a határnál történtekből láthattuk. Erről csak ennyit.

Nem tudom mit hagytam ki, hirtelen ennyi

2015. szept. 17. 20:01
 17/55 A kérdező kommentje:

15#

Te egy olyan országban akarsz élni, ahol fegyveresek vannak a határnál, és lelőnek ha közzeledsz felé. Illetve ha segítségre szorulnál akkor kinéznének, ott hagynának a sorsodra. Benned nincs emberség? Vagy te szerinted ők nem azok? Mert azok.

2015. szept. 17. 20:05
 18/55 anonim ***** válasza:
77%

15-ösnek

Ne b..d fel magad. Az ilyenek egy rózsaszín ködös burokban élnek és nem hagyják, hogy a valóság megzavarja az álomképüket.

2015. szept. 17. 20:09
 19/55 anonim ***** válasza:
Kérdező! Én olyanban akarok élni. De ha te nem, akkor gondolom nálatok nincs otthon ajtó és nem is zárod be éjszakánként, mert minek?
2015. szept. 17. 20:13
 20/55 A kérdező kommentje:

Óriási számokat mondanak mindig a tvben arról, h épp aznap hányan lépték át a határt. Ez megy már jó ideje, aztán feltesznek egy videót, h 20-30 ember vonatokat dobál. 50 ember rendőrökkel verekszik...

És a többi? Azt nem mondják, h xy és családja és mellette több száz/ ezer ember várja csendben h mi lesz velük.

Én elitélem azokat akuk dobálnak... ők azok akik nem érdemlik meg a segítséget. A csenben ülök között is van aki lusta, ingyenélő... ők sem érdemelnek semmit. De van egy réteg, akik integrálódni akarnak azért, h segítséget kapjon. Aki meg érdemli, h segítsünk neki.

2015. szept. 17. 20:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!