Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Győrt azt a menekültek miatt...

Győrt azt a menekültek miatt mondják mostanában veszélyes helynek, vagy úgy alapból az?

Figyelt kérdés
Mert olvastam Győr közbiztonságával kapcsolatos kérdéseket meg válaszokat, sokak szerint veszélyes meg nem jó a közbiztonság.
2015. szept. 16. 19:53
 1/4 anonim ***** válasza:
90%

A migránsok miatt élhetetlenné vált a belváros és a környéke. Éjszaka életveszélyes, nappal sem egy leányálom, mindenhol belekötnek az emberbe. A Vámosszabadiban elhelyezett menekülttábor is csak még ez hatalmas pofon volt Győrnek. A roma betelepítésekről nem is beszélek.

Összehasonlíthatatlan a város összképe mint 10 évvel ezelőtt volt. A közbiztonság is rengeteget romlott. Most már mindenki elfele költözne innen csak az ingatlanok eladhatatlanok rendes áron.

2015. szept. 16. 19:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

én nem oda valósi vagyok, de pár ismerősöm mondta, hogy este bizonyos részeken nem célszerű egyedül gázspray és egyéb önvédelmi fegyver nélkül mászkálni.

általában csordákban mászkálnak a migránsok (mert nem menekültek) mert egyedül nem mernek kötözködni.

ismerősömet a vonat állomáson akarták kirabolni migránsok.

célszerű még a mobilokat is elrakni, mert ha azzal a kezedben mászkálsz, simán megtámadnak érte este.

de ez csöppet sem újdonság, Európa szerte vannak no go zónák, ahol a muszlimok miatt még a rendőrség sem megy be.

semmivel nem különbek ezek az emberek mint a cigányok, külön élnek, antiszociálisak, eszük ágában sincs integrálódni.

nálunk több száz éve nem integrálódtak a cigányaink, pedig jó néhány generáció lezajlott már, akkor miért várnánk el egy teljesen más csoporttól, hogy Európai emberként viselkedjenek :)

2015. szept. 16. 20:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy biztonságos volt a menekültáradat előtt,én júniusban voltam ott pár hetet és nagyon csend volt, még kéregetőkkel se találkoztam-pedig az általában minden nagyobb városban akad. Nem volt veszélyes,de a mostani helyzet már biztos más.
2015. szept. 16. 23:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Modt vigyáznék a belvárosban.amugy meg annyit arról a városról h mivel közel a határ nem a legbiztonságosabb de csak este és nőként.abból is inkább az elhagyatotabb helyek inkább.egyébként nem hiszem h nagyobb vész lenne mint bmely nagyvárosban
2015. szept. 17. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!