Mi tortenne ha Magyarorszag felmondana az 1951-es genfi egyezmenyt?
"Es nem mellesleg teged is ezzel tartalak el, a kamatado reven tobbek kozott! Amiit felveszel csaladi potlek vagy barmi formaban! Zoval carful your mouth bastard!"
na, erre már tényleg csak azt tudom mondani, hogy úristen :D komolyan azt hiszed, hogy te engem eltartasz azzal, hogy angliában melózol? mit kevered ide a családi pótlékot meg a kamatadót? össze-vissza beszélsz.
"Majd en eldontom, hogy hol elek, foleg 20 evesen!"
ez így van. de akkor ne te szónokoljál a migráció ellen, mikor migráns vagy és itt vered magad, hogy ennyi és ennyi pénzt szedsz ki az angol gazdaságból, és ne te okoskodjál külföldről a csodálatos jólétből, hogy magyarország milyen nemzetközi egyezményeket mondjon fel. szóval húsz éves vagy, örvendek. én 34, de attól, hogy 20 éves vagy, nem kéne össze-vissza beszélned, és könyörgöm, ne találd ki ezt a hazugságot, hogy te fizeted a magyarok családi pótlékját, mert nagyon kínos, hogy ezek után még te nevezel másokat bastardnek, bevándorlókám.
#8,9,11
Én megértem és elfogadom, ha valaki elmegy az országból a jobb bérért, vagy a jobb életért vagy világot látni, vagy akármi másért.
De, mellőzni lehetne ezt az álszent dumát, a hazautalt pénzből eltartott magyarokról, vagy a Széchenyi világot kell látni elképzeléséről.
A kamatadó elég nevetséges mértékű jelenleg a nevetséges mértékű(alacsony alapkamat okán) kamatok miatt.
Ha márkás terméket veszel, azt nem azért veszed, mert te mennyire nacionalista vagy, hanem azért, mert a termék jó minőségű. Ezzel nincs is semmi baj, de nem kell a nacionalista indoklást abszolút egyéni céloktól vezérelt tettek mögé tenni.
A magyar elvonási rátához: Ne nézz hülyének senkit, itthon is része a tanagyagoknak is az angolszász elvonási-visszaosztási rendszer, és ott sincs ingyen ebéd. Kevesebbet-kevesebbért.
"Én megértem és elfogadom, ha valaki elmegy az országból a jobb bérért, vagy a jobb életért vagy világot látni, vagy akármi másért.
De, mellőzni lehetne ezt az álszent dumát, a hazautalt pénzből eltartott magyarokról, vagy a Széchenyi világot kell látni elképzeléséről."
ja, meg ahogy előadja, hogy nekem meg kéne hatódnom és a talpát csókolgatnom, mert belőle él a családom, valójában ő fizeti a rezsimet meg a kenyeremet :D istenem... bár igaz lenne. hátradőlnék és költeném a pénzét mint állat.
és teljesen igazad van, azért EU az EU, azért közös a piac, hogy mindenki menjen szépen, próbálja ki magát máshol is. erről szólnak Széchenyi klasszikus liberális gondolatai. csakhogy ha már gazdasági szempontok alapján kivándorol egy másik országba, azaz emigrál, ne ő okoskodjon, hogy Magyarország hogyan törölje el a genfi egyezményt, ezzel kiírva magát az unióból, mert visszás. ráadásul itt büszkélkedik azzal, hogy milyen jó lett az élete, mióta emigrált. persze, emigráljon, élvezze ki, de utána akkor ne beszéljen a migráció ellen, ha ő éppen annak a haszonélvezője.
ha pedig elveti a migrációt, mert olyan helyzetet teremthet, mint a jelenleg Magyarországon lévő, akkor tartsa magát Vörösmarty szavaihoz: "A nagy világon e kívűl nincsen számodra hely; áldjon vagy verjen sors keze: itt élned, halnod kell."
jajj tesó, de nem vágod. milyen kérdésem van? már jó ideje nem kérdezek, mert látom, hogy identitás szempontjából hihetetlenül kaotikus vagy, emigránsként a migrációt akarod ellehetetleníteni, vered magad, hogy a magyar átlagnál jóval magasabb kereseted egy része a magyar GDP-t pörgeti, a nagyobbik pedig a britet. ha ezzel bajod van, minek mentél ki? nekem ne kivagyiskodjál, nem te tartod el a családomat, még ha szeretnéd is magadat ebbe a hazugságba, mártírszerepbe beleringatni. családi pótlékot nem kapok, úgyhogy most megspóroltál 2 penny-t.
áttételesen igazad van, a kirgizisztáni példád még meg is állja a helyét. az, hogy Vörösmarty nevét sem tudod helyesen leírni, valamint gondolom korábban lövésed nem volt róla, hogy az "itt élned, halnod kell" idézet honnan is származik, megmutatja, hogy mennyire kell komolyan venni a gazdasági és politikai ismereteidet.
Külföldön dolgozol és ott is adózol.
Hazautalt pénzedet az államadósság elleni alapba utaltad?
Amennyiben nem, akkor az továbbra is a tied, nem az államé és nem a polgároké, legfeljebb a bankodat támogattad.
"A 27% otthon marad, de a többi is otthon lett elköltve!"
Azért marad itt a 27% mert itt lett elköltve és ekkora az ÁFA ne próbáld, már 27%+ÁF-nak beállítani.
"A 27% otthon marad, de a többi is otthon lett elköltve!"
Ha egy nagykernél veszed a külföldi gyár terméket, itthon semmi nem marad meg belőle, az áfán kívül, ami 27 és nem 127%- a példádnál 270ft marad itt. Az is csak akkor, ha az áfát nem csalták el.
Egy itthoni dolgozó befizeti a munkavállalói adókat és járulékokat, utána munkáltató is befizeti a munkáltatóoldali járulékokat, és még befizeti az illető a 27%-os áfát.
De, ha már ennyire az eltartás fejtegeted, itthon tanultál , egy ideig itthon láttak el, úgyhogy a saját korábbi ellátásodat fizeted vissza abból az áfából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!