Mi tortenne ha Magyarorszag felmondana az 1951-es genfi egyezmenyt?
2. Cikk
Általános kötelezettségek
Minden menekültnek kötelezettségei vannak azzal az országgal szemben, ahol tartózkodik, különösképpen az, hogy magát az ország törvényeinek és szabályainak, valamint a közrend fenntartása érdekében hozott intézkedéseknek alávesse.
Ez az egyezmény része, olvasd el a teljes szöveget, semmi olyan nincs benne, ami miatt fel kellene mondani. Amire a jelenlegi külföldi sajtótermékek és politikusok az nem része az egyezménynek.
Az egyezmény szövege:
"bar en mostanaban Londonban, ha lkerdezik honnan jottem a horvatot vagy szerbet szoktam mondani, nehogy meglincseljenek"
Londonban élsz magyarként? miért mentél ki? gazdasági bevándorló vagy?
külföldről könnyű okoskodni, mindenféle ötleteket adni a hátországi hatalomnak. gyere haza, menj a határhoz, nézz körül jól, és ott filozofálj a megoldáson. egyébként pedig: "itt élned, halnod kell".
"Tobb penzt utalok haza, ami otthon van elkoltve, mint amit te megtermelsz #4"
na, örülök, hogy ilyen jól ismersz.
"Hidd el nekem! En a valodi magyar kezmuves termekeket veszem meg, amivel tamogatom a videken elok megmaradasat!"
gondolom nálad a londoni lakásban a csapból is magyar víz folyik és az áramszámlát is az ELMŰ-nek fizeted be. ja nem. szóval miközben az brit GDP-t pörgeted mint gazdasági bevándorló (függetlenül attól, hogy az EU biztosítja-e a gazdasági bevándorlás jogát vagy sem), arról beszélsz, hogy a hazád mondja fel a genfi egyezményt, ezzel kitakarítva a migránsokat.
nem gondolod, hogy ez a bor ivás/víz prédikálás gyakorlata? ha nem, hát nem.
még egyszer: "itt élned, halnod kell".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!